Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth er et ledende kunst- og designuniversitet i Storbritannia. Universitetet ligger i vakre Bournemouth og tilbyr et rikt akademisk og sosialt miljø under studiene.

Studenter

4,000

Søknadsfrist

30. juni

Sted

Bournemouth

Pris

Fra 16 950 GBP

Universitetet er én av bare femten institusjoner for høyere utdanning i Storbritannia som er viet kun til studier innenfor kunst, design og media. AUB har undervist i disse fagene i lang tid og har et godt rykte, både nasjonalt og internasjonalt. I 2021 ble universitetet kåret til det beste spesialiserte kunst- og designuniversitetet i Storbritannia (Good University Guide 2021).

Arts University Bournemouth er et universitet med i underkant av 4000 studenter, alle tilhørende på et campus i Bournemouth. Her finner du et kreativt fellesskap der både ansatte og studenter deler en forpliktelse til å gjøre kreativiteten til karriere.

Universitetets eksepsjonelle lærere er ledende fagpersoner fra hele den kreative industrien.

Et av elementene universitetet er mest stolt av er at hele 93% av skolenes uteksaminerte studenter er i full jobb i løpet av 6 måneder etter ferdig utdanning. Bransjeerfaringen og engasjementet fra skolens akademikere, samt råd og veiledning fra skolens karriertjeneste, betyr at du som student får et bredt spekter av fagspesifikke råd som er med på å gjøre deg klar for din framtidige karriere.

Å studere ved AUB gir deg mange muligheter til å engasjere deg i det kreative livet som preger studiene ved universitetet. Studenter og ansatte jobber i partnerskap med et innovativt program for profesjonell praksis og forskning, med nær tilknytning til industrien. Studentsamarbeid er en stor del av hvordan du vil jobbe i det daglige.  Her vil du studere ved et universitet som har for vane å forme kunstnere og designere som setter sitt preg på industrien. En rekke av universitetets tidligere studenter har vunnet både nasjonale og internasjonale priser.

Beliggenhet

Skolen ligger i Bournemouth, en by som ifølge TripAdvisor er hjem til Storbritannias beste strender! Selve byen er kjent som et senter for turisme, og tiltrekker seg store mengder besøkende fra både Storbritannia og resten av Europa.

I byen finner du to universiteter og en rekke språkskoler, og dermed en stor studentpopulasjon. Du vil derfor bo og studere i en by hvor det er mange studenter som preger kulturlivet i byen. Det er et ungt og trendy miljø som tilrettelegger for en rekke spennende studentaktiviteter, både i skolens regi og på fritiden.

Byen har et aktivt uteliv, med en rekke barer, cafeer og nattklubber. Det er også flere kinoer, teater og konsertscener her. Bournemouth er også kjent for gode fasiliteter for å drive idrett. Store treningssenter, og et mangfold av utendørsaktiviteter. Området er kanskje spesielt kjent for aktiviteter knyttet opp mot vannsport.

Siden byen ligger på sørkysten av Storbritannia har man er litt varmere klima enn resten av landet. Med over 16 kilometer herlige sandstrender, rent vann og mange store offentlige parker så er dette en nydelig plass å studere.

Selve byen ligger rett ved både New Forest som tilbyr fantastiske naturopplevelser, og unik britisk pubkultur som er et perfekt stoppested for lunsj, i tillegg til Jurassic coast som er registrert hos UNESCO på deres verdensarvliste.

Distanse til andre byer i Storbritannia:

 • London 3 timer
 • Southampton 40 minutter
 • Birmingham 3 timer

Studiemuligheter

Vi kan hjelpe deg med opptak på følgende nivå:

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Camilla Kongsli

Vis mer

Camilla Kongsli

Camilla er opprinnelig fra Sunnmøre, men har mye internasjonal erfaring. Hun har studert internasjonale relasjoner i storbyen London og har god kunnskap om studier i Storbritannia og om britisk kultur. I tillegg har hun vært praktikant i Zambia og har en mastergrad fra University of Amsterdam.

Camilla synes det er viktig å gi studentene god oppfølging og hjelpe studentene med spørsmål de måtte føle seg usikre på. Det er mye som er nytt når man skal studere i utlandet for første gang og Camilla har mye erfaring og opplevelser fra studiene hun gjerne vil dele med framtidige studenter. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

 • AUB ble tildelts TEF Gold Award for deres undervisning.
 • Universitetet, foreleserne og studentene jobber tett med den kreative industrien.
 • Tildelt prisen som den beste spesialistinstitusjonen for kunst og design i 2021 (Good University Guide)
 • Tilrettelegger for studier i et kreativt, inkluderende og trygt miljø.
 • Har en lang rekke stipender for internasjonale studenter.

 

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.