Tilbake til Spørsmål og Svar

Trenger jeg å ta en engelsktest for å søke til University of British Colombia?

I utgangspunktet krever UBC at alle norske søkere tar en engelsktest når de søker om opptak. Du kan selv velge om du vil ta IELTS-testen eller TOEFL-testen. I enkelte tilfeller har studenter søkt om fritak for språktest, og fått gjennomslag for dette. Hvis du mener du har svært gode engelskkunnskaper og gode grunner for å søke om fritak, så kan du høre med din studieveileder i SONOR om muligheten for å søke om dette. Hovedreglen er at studenter må ta en engelsktest.

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.