University of South Wales

Universitetet ligger i idylliske omgivelser i den sørlige delen av Wales, som ligger sørvest i Storbritannia. Skolens tre campuser er ATRiuM campus i Cardiff by, samt Glyntaff og Treforest campus, som ligger i gangavstand fra hverandre, i Pontyprydd rett nord for Cardiff. Pontypridd er en mindre by som ligger mellom nasjonalparken Brecon Beacons og Cardiff. Fra fra Treforest tar det omtrent 20 minutter med tog inn til Cardiff.

Studenter

22,668

Sted

Cardiff, Wales

Pris

Fra 11,900 GBP

University of South Wales er et ungt universitet som ble til i 2013. Dette etter at University of Glamorgan og University of Wales, Newport ble slått sammen. University of South Wales består av tre campuser, og hvilken campus du kaller ”din” avhenger av hva du ønsker å studere. Du har nok av fag å velge mellom – South Wales tilbyr noe for alle.

Studere kiropraktikk ved University of South Wales

University of South Wales er ett av to britiske universiteter som tilbyr kiropraktikkstudier. Studiene er akkreditert av European Council on Chiropractic Education (ECCE). Norske studenter kan oppnå en master i kiropraktikk (MChiro) på fire år ved universitetet. For opptak ved dette studiet kreves en fordypning i realfag og et karaktersnitt på minimum 4,5. . Ta kontakt med oss for mer informasjon om kiropraktikk ved University of South Wales. Les mer om studiet her.

Cardiff School of Creative and Cultural Industies

Ved universitetets Cardiff School of Creative and Cultural Industries tilbys det et bredt utvalg av kreative fag, det være seg motedesign, musikk eller film du interesserer deg for.

Stort breddeuniversitet

Treforest campus og Glyntaff campus tilbyr alt fra businessfag og samfunnsvitenskap til avansert teknologi og naturvitenskap. Om du så ønsker å bli kriminaltekniker, språkviter eller idrettstrener, har University of South Wales studieprogram som kan være midt i blinken for deg. Se hvilke studier som tilbys ved universitetet her.

Hva kan du studere ved University of South Wales?

Beliggenhet

Universitetet ligger i idylliske omgivelser i den sørlige delen av Wales, som ligger sørvest i Storbritannia. Skolens tre campuser er ATRiuM campus i Cardiff by, samt Glyntaff og Treforest campus, som ligger i gangavstand fra hverandre, i Pontyprydd rett nord for Cardiff. Pontypridd er en mindre by som ligger mellom nasjonalparken Brecon Beacons og Cardiff. Fra fra Treforest tar det omtrent 20 minutter med tog inn til Cardiff.

Cardiff er den største byen og hovedstaden i Wales, og har i overkant av 340 000 innbyggere. Byen har et rikt kultur- og idrettsliv som gjør det til en egnet studentby. Byen kan blant annet by på eldgamle Cardiff Castle, ikoniske Millenium stadion som blir brukt til fotball og rugby, og flere koselige overbygde smågater med butikker og spisesteder, som for eksempel Royal Arcade. Fem minutter utenfor bykjernen finner du området Mermaid Quay ved utsikt over Cardiff Bay og et stort utvalg spisesteder.

University of South Wales ligger med andre ord ypperlig til både for den som ønsker flotte naturopplevelser i helgene og for den som vil ha lett tilgang til mer urbane omgivelser.

Fem gode grunner til å velge University of South Wales

 1. Tilbyr 200 forskjellige studier – universitetet er rangert med 12 britiske ”excellence awards” for kvaliteten på undervisningen.
 2. Setter studentene først: Investerer i disse dager 130 millioner pund i utbygging av universitetets tre campuser og utbedring av studentfasiliteter.
 3. Lave boligkostnader og lik kostnad for alle bachelorstudier: prisen på studiene er den samme også om du ønsker å studere naturvitenskapelige fag.
 4. 96% av de som har fullført sin første grad ved South Wales er i arbeid eller i gang med videre studier innen seks måneder (HESA 2006/7 Performance Indicators).
 5. Ett av to britiske universitet som tilbyr kiropraktikkstudier.

Din hovedkontakt i SONOR

Thomas Horvath Svendsen

Vis mer

Thomas Horvath Svendsen

Thomas brenner for å legge til rette for unge menneskers drømmer og ambisjoner. For å finne frem til det studiet og det universitetet som passer hver enkelt best mulig mener Thomas det er viktig å bli kjent med studentene han veileder. Han treffer derfor mer enn gjerne studenter når han reiser, eller på telefon, Skype og e-post.

Thomas har studert på eventyrlige og bortgjemte plasser i Storbritannia, men har allikevel betydelig erfaring fra store internasjonale miljøer. Han har en bachelorgrad i historie og en mastergrad i europastudier. Han har vært praktikant i Genève (GCHRAGD) og Utenriksdepartementet, men har også med seg erfaring for det norske skoleverket; både som lærer og som tillitsvalgt i Elevorganisasjonen.

 • Her finner du over 730 bachelor og mastergrader
 • Studenter fra over 120 ulike nasjonaliteter
 • Wales sitt største universitet og et av de største i Storbritannia
 • Det er investert over 170 millioner GBP i universitetets fasiliteter de siste 7 årene.

Les andre studenters erfaringer

Odd Erik Skavold Lystad

University of South Wales er et ungt universitet som ble til i 2013. Dette etter at University of Glamorgan og University of Wales, Newport ble slått sammen. University of South Wales består av tre campuser, og hvilken campus du kaller ”din” …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karrakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.