Tilbake til Spørsmål og Svar

Hvilket visum trenger jeg når jeg skal studere i USA?

Du søker om et F-visum når du er tatt opp på en gradsutdanning i USA (bachelor, master og doktorgrad), samt semester- eller årsstudium der du ikke er knyttet til noe universitet hjemme. Visumet du skal søke om til deg selv heter F1, og dersom du skal reise sammen med partner og/eller barn som du skal forsørge under oppholdet søker du om F2-visum til dem. Du søker visum med dokumentet SEVIS I-20. Hvis du er tatt opp som utvekslingsstudent eller har Fulbright-stipend, skal du søke om J1-visum, og da søker du visum med skjemaet DS-2019.

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.