‹ Tilbake til Praktisk Informasjon

Studere i London

«Når du er lei av London, så er du lei av livet», sa en klok mann. London har alt – og mer til.

London er kanskje Storbritannias hovedstad, men kunne like godt vært sitt eget land. Hadde London vært selvstendig hadde de hatt en befolkning litt større enn Østerrike og en økonomi på størrelse med Sveriges, altså nummer 22 i verden. De kunne skrytt av å være opphavsland til store navn som Adele og Queen, og de geniale oppfinnerne bak en café som kun selger frokostblandinger. Har du lyst til å studere i London? I SONOR gir vi deg gratis veiledning, og hjelper deg med hele søknadsprosessen – fra A til Å.

 

 

De ville også vært det landet i verden med flest høyt rangerte universiteter per kvadratmeter. Dette er tross alt den mest velutdannede byen i hele Europa. To av tre voksne som bor i London har en bachelorgrad eller høyere. London er blitt en fremtidsby – en megaøkonomi som tiltrekker seg talenter fra hele verden. Her studerer over 100 000 internasjonale studenter, som har vært med på å kåre London til verdens beste studentby. De kommer hit for det enestående kulturlivet, for de fantastiske jobbmulighetene og fordi London er en by som møter alle med åpne armer, uansett hvor de kommer fra.

 

Studier i London

I London har SONOR flere samarbeidspartnere – alt fra Westminster, et breddeuniversitet som ligger midt i sentrum til den globale businesskolen HULT. Har du en forfatter i magen kan du få hjelp til din første utgivelse ved St. Mary’s University. Vil du bli ekspert på menneskesinnet så kan University of Greenwich være stedet for deg. Drømmer du om å studere kunst og design, er Ravensbourne University midt i blinken for deg!

Høres studier i London interessant ut? Du har ikke levd livet før du har bodd i London. SONOR hjelper deg med å finne et studiested så du får hjulene i gang.

Klikk for å lese mer om:

Registrer deg for gratis studieveiledning