University of Warwick

University of Warwick

Coventry, England

Warwick er et forskningsbasert universitet som ble grunnlagt i 1965.

 Til tross for den korte historien til universitetet, har det rukket å bli et av de aller beste og mest ambisiøse i Storbritannia. Warwick er også globalt anerkjent, og er i dag rangert blant verdens 100 beste og Europas 20 beste universiteter. Universitetet har moderne blikk på undervisning, er kjent for innovative læringsmetoder og banebrytende entreprenørskap.

Stipend

Fra 2,000 GBP

Studenter

28,714

Pris

Fra 22,280 GBP

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Om University of Warwick

En utdannelse fra University of Warwick åpner opp uendelige muligheter for deg videre i livet, og gjør deg svært ettertraktet i arbeidsmarkedet. Warwick har sterke linker til industrien, noe som gjør at du som student allerede i studietiden har muligheten til å skaffe deg arbeidserfaring og bygge et nettverk blant Storbritannias største bedrifter. Med mer en 28,000 studenter, har universitetet et bra studentmiljø, med mange aktiviteter og arrangementer du kan delta på.

Warwick var et av de første universitetene i Storbritannia som knyttet sterke nettverk til industrien, og har blitt beskrevet som Storbritannias mest “digitally savy” universitet. I tillegg er Warwick kjent som et radikalt politisk universitet, og har blitt beskrevet som “a beacon among British universities for its dynamism, quality and entrepreneurial zeal” av Tony Blair.

Beliggenhet

University of Warwick ligger i grønne omgivelser like utenfor Coventry i England, en middels stor by med litt over 340,000 innbyggere. Det er tre forskjellige campus, som ligger i gåavstand fra hverandre. På campus finner du alt fra frisør og bank, til kaféer og butikker. På campuset finner du også en av Storbritannias største studentforeninger, og over 70 sportsklubber og 230 studentorganisasjoner som du kan delta i. Du finner også kino, teater, konsertsal og kunstgalleri på Warwick Arts Centre som har over 3,000 arrangementer i året. Warwick har med andre ord et spennende og variert studenttilbud til hver en smak.

Gode grunner til å studere ved University of Warwick

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos University of Warwick

Opptakskrav:

  • 4.5 til 5.3 i snit fra vgs + 5,5 i snitt blant to relevante vg3 fag.
  • Fritak fra ekstra engelsktest dersom du har 4 eller bedre i engelsk fra vg1.

Rangeringer og utmerkelser

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres University of Warwick spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Magnus Wallin Gunnerud

magnus@sonor.no

+47 973 17 191