University of Salford Manchester

University of Salford Manchester

Manchester

Bare 10 minutter med toget fra Manchester sentrum finner du University of Salford, et moderne universitet i rolige omgivelser.

Her har du muligheten til å studere alt fra media, med BBC og ITV som nærmeste nabo, til zoologi, business og design. Med et yrende kulturliv og sterke fotballtradisjoner bare kort unna har du alle forutsetninger for en fantastisk studieopplevelse som gir deg det du trenger for å lykkes!

Stipend

5,000 GBP

Studenter

21,000

Pris

Fra 14,400 GBP

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

University of Salford Manchester

Om University of Salford Manchester

University of Salford er et aktivt og nyskapende universitet som ligger like utenfor Manchester i England. Med 20 000 studenter har skolen etter hvert blitt en veletablert forskningsinstitusjon som er særlig kjent for sine tette bånd til industrien og ulike bedrifter. Som student ved University of Salford kan du forvente deg et nyskapende og kreativt studiemiljø!

På skolens hovedcampus, Peel Park, tilbys de fleste bachelor- og mastergradsprogrammene. Her kan du studere alt fra journalistikk, design og arkitektur til kriminologi, ingeniørfag og zoologi. På campus har du alt du trenger; bibliotek, butikker, studentforeninger, barer og kaféer, samt studentboliger og treningssenter. Skal du studere digital design, creative media og andre IT- og datafag vil du holde til i det som kalles MediaCityUK campus. Her vil du som student jobbe side og side med forelesere, forskere og medieorganisasjoner som BBC og ITV – alt på en og samme arena. Her tilrettelegges det til innovasjon og et unikt samarbeid om læring, undervisning og forsking. På Fredric Road campus tilbys ulike helserelaterte fag, mens på Adelphi campus samles studenter som studerer kunst og design, musikk og dans og drama.

Beliggenhet

University of Salford ligger i byen Salford, en del av Greater Manchester, nordvest i England. Her vil du studere i et rolig og trygt område, rett ved bredden til elven Irwell. Samtidig er bylivet i Manchester like i nabolaget. Skolens hovedcampus Peel Park ligger faktisk bare noen minutter unna sentrum av Manchester med buss eller tog. Som student ved University of Salford kan du derfor lett kombinere det avslappende småbylivet i Salford med den livlige atmosfæren i Manchester. Manchester har også et godt utbygd jernbanenett. Dette gjør at du lett kan oppleve resten av England i løpet av studietiden!

Gode grunner til å studere ved University of Salford Manchester

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos University of Salford Manchester

Opptakskrav: vurderer søkere med 3 i karaktersnitt og oppover, men kravene kan variere fra fag til fag

Studentopplevelse

University of Salford bygger kontinuerlig ut sine campuser, og som student her får du tilgang til moderne fasiliteter. På campusen Peel Park finner du den store baren Atmosphere, en av universitetets viktigste møteplasser. Her får du alt fra kaffe til mat, og mange av studentunionens arrangementer finner sted her. Du kan også ta del i universitetslivet gjennom diverse sporter og klubber.

Manchester er så klart velkjent blant fotballinteresserte nordmenn, og byen kalles også for Storbritannias fotballhovedstad. To Premier League-lag har sine hjem her, Manchester City og Manchester United. Om du er fotballentusiast kan du få med deg flere av kampene som spilles på Old Trafford!

Manchester er også en svært spennende destinasjon. Byen har mye å by på for deg som er interessert i både shopping, uteliv og kulturliv. Byens har en sterk musikalsk tradisjon og mange kjente artister har sine røtter i byen, deriblant Oasis, The Smiths, Take That, The Bee Gees og Simply Red.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres University of Salford spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Magnus Wallin Gunnerud

magnus@sonor.no

+47 973 17 191