Tilbake til Praktisk Informasjon

Russell Group

Russell Group er en organisasjon som representerer de 24 ledende universitetene i Storbritannia. Organisasjonens målsetting er å sikre at medlemsuniversitetene har de mest optimale forholdene for å kunne opprettholde det høye nivået på forskning. I tillegg tilbyr de fremdragende undervisning og læring, og ønsker skape relasjoner mellom universitetene og privat og offentlig sektor.

Universitetene i Russell Group finnes over hele Storbritannia, og i alle de store byene. De har sterk global utstrekning og tiltrekker seg både studenter og akademiske ansatte fra mange ulike land. Universitetene har også stor betydning og påvirkning i sine regioner og nærmiljø. Mer enn en halv million studenter studerer ved et av disse eliteuniversitetene. Studenter kan velge fra et bredt tilbud av fag, fra naturvitenskap til økonomi, samfunnsvitenskap og humaniora. Undervisningen gis av forelesere som er ledende inne sitt felt. Som student ved et av disse universitetene blir du en del av et fremtreende fagmiljø og du får de ideelle forhold for å utvikle din kreativitet, analytiske evner og problemløsning, samt teamarbeid og kommunikasjonsevner.

Verdien av å studere ved et universitet i Russell Group reflekteres blant annet i sterk konkurranse om studieplassene, høy tilfredshet blant studenter, lavt antall studenter som dropper ut, høye andeler av studenter som tar videre studier og studenter som er ettertraktede blant arbeidsgivere. Ønsker du deg en studieopplevelse som gir det lille ekstra, er et Russell group-universitet noe for deg!

SONOR samarbeider med følgende Russell Group – universiteter:

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.