‹ Tilbake til Praktisk Informasjon

Online Pre-med kurs

Hei!

Medisinutdanning er utfordrende og stiller høye krav til deg som søker og student. Ikke bare skal du studere et fagområde som krever mye fra deg, du skal også gjøre det på engelsk. Vi skjønner at det kan være utfordrende å vite om kunnskapen du har er bra nok.

Ønsker du å få en oppfriskning i kjemi, biologi eller begge deler – på engelsk?

Vår søsterorganisasjon Blueberry har løsningen! I samarbeid med erfarne forelesere fra blant annet Karolinska Institutet i Sverige, en av verdens beste medisinutdanninger, har de laget et kurs for dere som skal studere medisin. Kurset er spesielt tilpasset for de som skal ta opptaksprøve for medisin, men det er også et supert kurs for deg som ønsker en oppfriskning før studiestart for å få mest mulig ut av dine medisinstudier. Siden kurset er på engelsk vil det også gjøre det lettere å starte på et medisinstudie som er på engelsk, og gjøre overgangen fra norsk videregående litt lettere.

Du vil både ha forelesninger online og en-til-en hjelp med forelesere. Kurset går over 12 uker to ganger i året, og etter endt kurs vil du ha tilgang til videoforelesningene i fire måneder.

Kurset koster 23 500 SEK og inkluderer kursmaterialer. Legg merke til at kurset ikke er støttet av Lånekassen, men det er mulig å søke på et stipend på 50% som Blueberry tilbyr.

I 2024 er det satt opp følgende kursdatoer:

  • 8 januar – 29 mars
  • 8 april – 30 juni
  • 23 september – 13 desember

Virker dette som noe for deg eller har du spørsmål? Registrer deg på skjemaet under og en av våre veiledere tar kontakt med ytterligere informasjon.

Registrering for pre-med

Pre med interesseskjema

Jeg er interessert i mer informasjon om pre-med programmet