Studier med bærekraft i fokus

Er du interessert i studieretninger som faktisk kan bidra til en bedre verden? University of Auckland er blant verdens høyst rangerte universiteter innen bærekraft.

Bærekraft er noe som går igjen i alle studieretningene universitetet tilbyr. Uansett om du tar en bachelorgrad i bærekraftig utvikling, globale studier, IT eller business, så vil studiene ha et fokus på en bærekraftig fremtid. Alt dette har faktisk gjort at de er rangert som nummer fem i verden på en helt egen rangering for bærekraft i 2024.

Uavhengig av hva du studerer ved University of Auckland så føler du at du er med på noe stort, nemlig å gjøre verden til et bedre sted!

«New Zealand minner om Norge» hører man innimellom. Det samme kan ikke sies om Auckland! Her får du du virkelig følelsen av å være midt i en internasjonal storby. Og om ikke det er nok, her får du også noen av verdens beste strender, sommer og sol, og nydelig natur rett utenfor dørstokken!

Hvorfor ikke bli med på endringen og få en toppkvalitetsutdannelse i en av verdens beste byer? Enten du vil ha storby, strand, sol, eller bare en veldig god utdannelse, så er University of Auckland stedet å dra!

Del innlegget:
Foreslått for deg: