Roger Williams University

Roger Williams University

Bristol, RI

Drømmer du om et morsomt studentmiljø, god mat, vakker kyst, og storbyer innen rekkevidde i USA? Da er Roger Williams University stedet for deg!

Med hovedcampus i Bristol, Rhode Island har Roger Williams University (RWU) noe å tilby alle. Bristol ble nylig kåret til den tryggeste studentbyen i USA i 2022! Selv om Bristol regnes som en egen by, er den nærmest som en forstad til delstatshovedstaden Providence, som ligger sentralt i New England-området av USA. Her er det en majestetisk kyst, vakre fjell, skogkledte åser, og utallige små koselige byer. I tillegg har du større byer som Boston, New Haven og New York City rett rundt hjørnet.

Stipend

30,000 USD

Studenter

6,500

Pris

Fra 43,292 USD

Søknadsfrist

Rullerende

Roger Williams University

Om Roger Williams University

Providence er en av de eldste byene i USA, og har utviklet seg til å bli en herlig by med masse å gjøre, og et robust og levende studentmiljø. Byens og delstatens viktige historie i USA gjør at man nærmest får følelsen av å være i en britisk by, med smale gater, gamle bygninger og mange barer og kafeer på hvert gatehjørne. Faktisk er det flere kaffebarer og donut-sjapper per innbygger i Providence enn i noen annen by i USA.

Denne variasjonen av kultur, trygghet og levende studentmiljø betyr at RWU kan tilby en helt unik utdannelse. Universitetet er relativt lite, noe som også betyr at du som student vil få en unik oppfølging og kvalitet på utdannelsen.

Roger Williams University er et privat universitet som vil styrke samfunnet ved å fokusere på inspirerende undervisning og læring. Universitetets historie strekker seg tilbake til 1919, men etablerte seg som det universitetet det er i dag i 1956. Dermed har RSU en lang erfaring med å utdanne studenter til å gjøre en forskjell i verden.

Universitetet har på grunn av sin beliggenhet flere unike fagretninger, som marinkultur med fokus på skalldyr, historisk konservering, og havn- og shipping studier. I tillegg kan du også studere mer alminnelige grader som business, internasjonale relasjoner, kjemi og mange andre fag ved RWU.

Beliggenhet

Roger Williams University ligger i New England-området i USA. Dette området er som navnet tilsier det nærmeste Europa man kommer i USA både når det gjelder geografisk beliggenhet og kulturelt. Her er klimaet ganske likt Nord-Europa med kalde snørike vintre og varme fuktige somre. Denne delen av USA er kjent for sine koselige småbyer, vakre natur og nydelige sjømat. Delstaten Rhode Island er en av de minste i USA, men størrelsen til tross så har den en av de rikeste og mest innflytelsesrike historiene i landet.

 

For å komme seg til Roger Williams University kan man enten fly til Boston, New York eller rett til Providence, og selv om man er på andre siden av Atlanteren er flyturen hjem til Norge ikke mer enn 7 timer.

 

Så, om det frister med en unik opplevelse i USA, men ikke nødvendigvis alt stresset og maset fra en enorm storby er RWU stedet for deg. Her har du det beste USA har å by på innen rekkevidde, enten det er fantastisk mat, kultur, sport, gjestmildhet, eller natur.

Gode grunner til å studere ved Roger Williams University

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Roger Williams University

Roger Williams University tilbyr over 75 forskjellige studieretninger og SONOR kan hjelpe deg med opptak på skolens:

Studentopplevelse

Som student på Roger Williams University forventes det at du legger ned en innsats på skolen, men med 15 studenter per foreleser vil nesten all undervisning foregå i klasserom med færre enn 20 studenter. Selv om RWU har fokus på det akademiske betyr ikke det at det ikke er fokus på det sosiale. RWU har en mengde sosiale, sportslige og kulturelle klubber man kan bli med i. Det betyr at det er nok av muligheter til å møte nye venner, oppdage nye interesser eller bare være sosial på fritiden.  

 

Om det sosiale skulle ta overhånd og du får behov for å trekke deg tilbake, kan du utforske den koselige lille byen Bristol, alle de vakre øyene, den lange kysten og om det frister mer med byliv kan du være midt i Providence på 30 minutter, Boston på 1 time og New York City på 3 timer.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Synes du dette universitetet høres interessant ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i United States. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Mathias Dammann

mathias@sonor.no

+47 973 16 050