Nikosia er hovedstaden på Kypros. Som en levende og historisk by, tilbyr Nicosia en unik blanding av både gammeldags og moderne sjarm. Byens rike kulturarv, reflektert i dens eldgamle arkitektur og mange museer, gir et fascinerende bakteppe for studentlivet. Utover det akademiske miljøet kan studenter utforske byens livlige kafeer, restauranter og butikker, og nyte det varme middelhavsklimaet og det vennlige lokalsamfunnet. Kypros selv, kjent for sine fantastiske strender, landskap og rike historie, tilbyr et hav av muligheter for eventyr og avslapning, noe som gjør det til et ideelt sted for studenter å balansere sine akademiske forpliktelser med personlig velvære og fritidsaktiviteter.

Kortere sagt; ønsker du sol og varme i hverdagen, samt slippe vinterdepresjonen i Norge? Er du glad i å bade og slappe av på stranda? Er du kanskje en som vil utforske kultur og kunst? Elsker du sør-europeisk kultur der mennesker er varme, imøtekommende, og det er lett å komme i prat med nye personer? Da er Nikosia definitivt den rette studiedestinasjonen for deg!

Medisin og veterinær fakultetet ved University of Nicosia (UNIC) er bemannet av erfarne fagfolk og akademikere som er ledende på sine felt, disse kan nemlig bli dine fremtidige professorer. Universitetet dedikerer også mange ressurser til forskning. Du trenger derfor ikke å være redd for å lære utdatert kunnskap, ettersom UNIC jobber kontinuerlig med, og har bevist gang på gang, at de gir studenter en kvalitetssikret utdanning som samsvarer med samtiden.

UNIC sine campus tilbyr avanserte laboratorier og simuleringssentre, som er avgjørende for praktisk læring og praksis. Det er også mindre klassestørrelser på UNIC, som fremmer tett samarbeid mellom studenter og forelesere.

Ved å studere enten medisin eller veterinær på UNIC, får du en utdanning av høy kvalitet hvor studenter til slutt får den rette kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg på sine valgte felt. Med topp moderne fasiliteter, erfarne fakulteter og en læreplan som innlemmer både teoretisk og praktisk læring, blir studentene på UNIC godt forberedt på deres fremtidige karrierer. I tillegg til alt dette, fremmer studentmiljøet ved universitetet et ekstremt støttende læringsmiljø, samarbeid og innovasjon blant studenter med ulike bakgrunner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *