Innovasjon og sustainability i Auckland, New Zealand

Har du lyst til å studere innovasjon eller miljø hos et av verdens mest miljøvennlige universiteter?

University of Auckland har i flere år vært kåret til et av de mest miljøbevisste universitetene i verden, og alle deres studier er linket til FNs bærekraftmål. I tillegg til å studere et sted hvor de tar miljø på alvor får du også oppleve det beste av hva New Zealand har å by på. Auckland er den største byen på New Zealand, og her er det mange muligheter for å oppleve fjell, strender, vulkaner, isbreer, regnskog og hav- for å nevne noe. Hvorfor ikke ta et semester eller år med fag samtidig som du får reise og oppleve livsstilen på New Zealand?

Hvordan fungerer gap year-programmet ved University of Auckland?

Gjennom SONOR søker du opptak ved University of Auckland for et semester eller et år. Du kan få en PDF med mer informasjon om dette studiet om du ønsker det. Du kan ta fag som er beskrevet nedenfor om du ønsker det, eller du kan ta andre fag om du vil skreddersy ditt studie. University of Auckland har flere hundre fag du kan velge mellom. Din veileder kan hjelpe deg med å plukke ut aktuelle fag for deg,

Når du har fått godkjent fag tilsvarende 30 ECTS (studiepoeng) er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Typiske fag for studiepakken

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her