Study abroad – Utveksling: alle destinasjoner

Vil du oppleve noe helt nytt, men bare i et semester eller to? Da kan gap year-studier passe for deg.

Gap year er kjent under mange navn – study abroad, utveksling, årsstudium i utlandet. Det er nettopp det det handler om, muligheten til å reise til et land du kanskje aldri har vært i før og studere der en kortere periode.

Dette er et fint alternativ for deg som kanskje ikke vet hva du vil studere videre, men gjerne vil flytte hjemmefra. Det kan også passe godt for deg som vet hva du vil studere eller har studert, men ønsker å gjøre noe helt annet. Mange bruker gap year-muligheten til å lære seg engelsk flytende, bli kjent med en ny kultur eller kanskje bare finne seg selv.

Hvordan fungerer et Study abroad-program?

Velg mellom skreddersydde studiepakker eller sett sammen fagene dine selv. Fordi du fyller opp hele semesteret eller året med fag regnes du som fulltidsstudent og får støtte fra Lånekassen på lik linje med fullgradsstudenter.

Høres dette ut som noe for deg? Vi her i Study Outside Norway (SONOR) er eksperter på semesterstudier i utlandet! Vi kan tilby deg unike muligheter i samarbeid med universiteter i Australia, New Zealand, Storbritannia, Singapore og USA. Grip muligheten, and study abroad!

Er du nåværende student og lurer på utveksling?

For mange av dere er det også aktuelt med utveksling fra ditt norske studiested. Vi kan hjelpe med å kartlegge hvilke universiteter som har studieprogram som er kompatible med ditt nåværende studium. Vi har en rekke universiteter med enorme fagkataloger. Våre universiteter kan tilrettelegge det perfekte utvekslingssemesteret!

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.