Utveksling: alle destinasjoner

Ønsker du å studere et semester eller to i utlandet? Vi her i Study Outside Norway (SONOR) er eksperter på semesterstudier i utlandet! Vi kan tilby deg unike muligheter i samarbeid med universiteter i Australia, New Zealand, Storbritannia, Singapore, Canada og USA.

Semesterstudier rett etter videregående

Vi kan tilrettelegge for studieopplegg for deg som enten er under utdanning i Norge og ønsker deg ut ett eller to semestre, eller for deg som rett og slett ønsker et semester ut før du starter din videre utdanning. Etter 13 år på skolebenken frister det kanskje å reise ut og oppleve verden? Eller kanskje du har jobbet i noen år og vil ha en myk start inn i det akademiske igjen? Da kan SONORs semestertilbud være noe for deg! Du kan enten ta en kikk på våre GAP Year pakker, eller registrere deg for veiledning for å få hjelp til å skreddersy et program for deg.

Semestersttudier i utlandet som del av din utdanning

For mange av dere er det også aktuelt med utveksling fra ditt norske studiested. Her er vi behjelpelige med å kartlegge hvilke skoler som har studieprogram som er kompatible med ditt nåværende studium. Vi har en rekke skoler med enorme fagkataloger. Våre skoler kan tilrettelegge for deg perfekte utvekslingssemesteret!

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karrakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.