Idrett i London

Ønsker du et semester med introduksjon i idrettsvitneskap samtidig som du får oppleve London? St Mary’s University sammen med SONOR tilrettelegger for et skreddersydd program for deg som er nysgjerrig på videre muligheter innenfor idretten enten i Norge eller i utlandet?

SONORs GAP Year program er tilrettelagt slik at du søker om opptak på et skreddesydd semester eller årsstudium ved SONORs partnerskoler. Alle fagene er plukket på forhånd og er sikret at de gir rett til studiestøtte fra Lånekassen. Du blir immatrikulere ved det aktuelle studiestedet sammen med andre internasjonale og nasjonale studenter.

All undervisning er på engelsk og er fulltidsstudier som er støttet at Lånekassen.

Kjappe fakta om St Mary’s University

  • 30 minutter fra London sentrum med toget
  • Lite, intimt campus perfekt for studier
  • En av de høyst rangerte universitetene i London for studentopplevelser
  • Moderne og rimelige studentboliger
  • Idrettsfasiliteter som er av olympisk standard.

Les mer om selve universitetet hvor all undervisning foregår her.

Litt om faget:

Liker du å være i aktivitet, og ønsker du deg et yrke som lar deg være nettopp det? Da kan kanskje idrettsstudier være noe for deg. Innenfor idrettsfag finnes det mange studiemuligheter, alt etter hva du ønsker å jobbe som. Felles for utdanningene er imidlertid at de er praktiske, du får være i aktivitet både innendørs og utendørs, de gir deg kunnskap om idrett og samfunn, bevegelseslære, anatomi, motorikk og mye annet.

Typiske fag for studiepakken

* Merk at dette er typiske fag. Hvilke fag som er tilgjengelig fra semester til semester kan variere noe.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her