Psykologi, sosiologi og kriminologi i London

Ønsker du et semester med introduksjon i psykologi, sosiologi og kriminologi samtidig som du får oppleve London? St Mary’s University sammen med SONOR tilrettelegger for et skreddersydd program for deg som er nysgjerrig på videre studier innenfor disse feltene.

SONORs Gap Year program er tilrettelagt slik at du søker om opptak på et skreddesydd semester eller årsstudium ved SONORs partnerskoler. Alle fagene er plukket på forhånd og er sikret at de gir rett til studiestøtte fra Lånekassen. Du blir immatrikulere ved det aktuelle studiestedet sammen med andre internasjonale og nasjonale studenter.

All undervisning er på engelsk og er fulltidsstudier som er støttet at Lånekassen.

Kjappe fakta om St Mary’s University

  • 30 minutter fra London sentrum med toget
  • Lite, intimt campus perfekt for studier
  • En av de høyst rangerte universitetene i London for studentopplevelser
  • Moderne og rimelige studentboliger
  • Idrettsfasiliteter som er av olympisk standard.

Les mer om selve universitetet hvor all undervisning foregår her.

Litt om faget:

Psykologien er læren om menneskers og dyrs atferd, og de tankene og følelsene som underligger handlingene våre. Hvordan kan man beskrive eller forutsi følelser og handlinger, og kan man endre dem? Psykologer er opptatt av både det som skjer i hjernen når et individ tenker, og hvordan samhandling og kommunikasjon mellom individer foregår. Du vil lære hvordan du undersøker og tester psykologiske problemstillinger. Et studium i psykologi vil gi deg innsikt i flere underkategorier av psykologien, for eksempel biologisk psykologi, sosialpsykologi, nevropsykologi og organisasjonspsykologi.

Psykologistudier passer for deg som ønsker å jobbe med mennesker, og som er interessert i både menneskesinnet og i menneskets samspill med omgivelsene.

 

Typiske fag for studiepakken

* Merk at dette er typiske fag. Hvilke fag som er tilgjengelig fra semester til semester kan variere noe.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her