Idrett og ernæring i Los Angeles

Exercise is king. Nutrition is queen. Put them together and you’ve got a kingdom.

Er du nysgjerrig på hva som gjør toppidrettsutøvere så gode, og hvordan menneskekroppen fungerer når den er aktivitet? Har du lyst til å lære mer om sammenhengen mellom kosthold, helse og prestasjoner innenfor idrett? Santa Monica College har satt sammen en svært spennende studiepakke på ett eller to semestre innenfor idrett og ernæring, og dette studiet passer både for deg som bare vil lære mer, deg som selv driver med idrett og ønsker å lære mer om deg selv som utøver, og deg som vurderer en videre karriere innenfor disse feltene.

Just do it – ta et semester eller år i idrett og ernæring ved Santa Monica College! 

Din unike opplevelse i Los Angeles

  • SMC er ledende i California på overføringer til UC og CSU-systemene kombinert.
  • SMC har et stort internasjonalt miljø.
  • Rådgivningsnettverket ved dette community colleget er blant de best utbygde i California.
  • SMC ligger et steinkast fra Stillehavet og verdensberømte Santa Monica Beach, og midt i vakre Santa Monica.
  • Studerer du ved SMC har du det perfekte utgangspunktet for å utforske L.A. Behøver vi si mer?

Les mer om selve universitetet hvor all undervisning foregår her.

Hvordan fungerer gap year-programmet ved SMC?

Gjennom SONOR søker du opptak ved SMC som study abroad-student. Du velger da den studiepakken du ønsker å ta, slik som denne pakken i idrett og ernæring. Det er mulig å ta ett semester eller to semester med idrett og ernæring her.
Når du har fått godkjent fem fag per semester, tilsvarende 15 amerikanske credits er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

I det første semesteret får du anledning til å lage individuelle treningsprogram, du lærer om anatomi, fysiologi og ernæring, og hvordan man kan forhindre og behandle idrettsskader. Du får innsyn i hva som skal til for å spise sunt med tanke på å prestere innenfor idrett, og du lærer også om faren med spiseforstyrrelser. Du kommer også selv til å planlegge, organisere og gjennomføre en treningstime på nybegynnernivå.

Dersom du velger å ta ett helt år med idrett og ernæring får du i andre semester lære mer om idrettsfysiologi, idrettspsykologi, førstehjelp og hjerte- og lungeredning. Du får en innføring i personlig trener-faget, og dersom du fra før av har erfaring med vektløfting får du mulighet til å lære deg vektløfting på olympisk nivå!

Typiske fag for studiepakken

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her