Gap Year ved Great Barrier Reef

Ta et semester eller år rett ved Great Barrier Reef!

Er du opptatt av miljø og natur så er det få steder som passer bedre enn å ta et semester eller år i nordlige Queensland. Det er ikke mange steder hvor du kan få et like stort biologisk mangfold som her, både på land og i vann.

James Cook University som har campuser i både Townsville og Cairns er verdenskjent for sine studier innen marinbiologi og miljø. Her får du umiddelbar nærhet til verdens største økosystem og korallrev Great Barrier Reef, men det er ikke lange turen til både regnskog og den australske outbacken. Her er det varmt året rundt, så ullgenseren er det bare å legge igjen hjemme.

Din unike opplevelse i Queensland

  • Muligheten til å oppdage en del av Australia som virkelig har alt.
  • Her finner du minst ett av verdens underverker: Great Barrier Reef
  • Fire fag gir rett til støtte fra Lånekassen
  • Fag du aldri kunne tatt hjemme i Norge, slik som vinstudier, filmproduksjon og marinbiologi.
  • 300 soldager i året

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du studere alt fra marinbiologi til markedsføring. Tidligere studenter har blant annet tatt fag innenfor business, internasjonale relasjoner, språk og kultur, marine fag, miljøstudier og psykologi.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her