Gap year på Hawaii

Du bestemmer!

Sett sammen drømmesemesteret ditt på Hawaii!

Du har kanskje hørt om Waikiki Beach og strender som ser ut som de er klippet rett ut fra et postkort? Hawaii er nettopp det – et unikt og vakkert sted som du ikke vil finne maken til andre steder i hele verden. Med muligheter for å sykle rundt øya, ta dykkersertifikat og hoppe i fallskjerm finnes ikke en eneste kjedelig dag på Hawaii.

Ta et semester på Hawai’i Pacific University (HPU) og gjør dette paradiset til ditt eget!

Din unike opplevelse på Hawaii

  • Surf på bølgene, ligg på stranden eller lær deg huladans – valget er ditt.
  • Glem forelesninger på 100 studenter eller mer, her er klasserommene mye mindre.
  • Fem fag (15 credits) gir rett til støtte fra Lånekassen
  • Fag du aldri kunne tatt hjemme, slik som spilldesign, japansk, psykologi, marinebiologi, kommunikasjon og reiseliv!

Hvordan fungerer gap year-programmet ved HPU?

Gjennom SONOR søker du opptak ved HPU som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 8-10 fag som du kunne være interessert i å ta ved HPU, i prioritert rekkefølge. Din veileder kan sende deg en liste med fag som er forhåndsgodkjente. Disse må være på sophomore-nivå eller høyere. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fem fag, tilsvarende 15 amerikanske credits er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen. Da kan eventyret ditt begynne.

Hva kan jeg studere?

Her kan du velge blant mange ulike fagområder, fra markedsføring til marinbiologi. Tidligere studenter har blant annet tatt Peace Studies, Principles of Management, Oceanography og Graphic Design.

 

 

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her