Gap year på Hawaii

Du bestemmer!

Sett sammen drømmesemesteret ditt på Hawaii!

Du har kanskje hørt om Waikiki Beach og strender som ser ut som de er klippet rett ut fra et postkort? Hawaii er nettopp det – et unikt og vakkert sted som du ikke vil finne maken til andre steder i hele verden. Med muligheter for å sykle rundt øya, ta dykkersertifikat og hoppe i fallskjerm finnes ikke en eneste kjedelig dag på Hawaii.

Ta et semester på Hawai’i Pacific University (HPU) og gjør dette paradiset til ditt eget!

Din unike opplevelse på Hawaii

 • Surf på bølgene, ligg på stranden eller lær deg huladans – valget er ditt.
 • Glem forelesninger på 100 studenter eller mer, her er klasserommene mye mindre.
 • Fem fag (15 credits) gir rett til støtte fra Lånekassen
 • Fag du aldri kunne tatt hjemme, slik som spilldesign, japansk, psykologi, marinebiologi, kommunikasjon og reiseliv!

Hvordan fungerer gap year-programmet ved HPU?

Gjennom SONOR søker du opptak ved HPU som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 8-10 fag som du kunne være interessert i å ta ved HPU, i prioritert rekkefølge. Din veileder kan sende deg en liste med fag som er forhåndsgodkjente. Disse må være på sophomore-nivå eller høyere. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fem fag, tilsvarende 15 amerikanske credits er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen. Da kan eventyret ditt begynne.

Hva kan jeg studere?

Her kan du velge blant mange ulike fagområder, fra markedsføring til marinbiologi. Tidligere studenter har blant annet tatt Peace Studies, Principles of Management, Oceanography og Graphic Design.

 

OBS: Det er begrenset med fag tilgjengelige nå for høsten 2022. Husk å være tidlig ute hvis du ser for deg oppstart vår 2023. 

 

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.