Frihetsgudinnen. Bilde.

Gap year i New York

Du bestemmer!

Skreddersy det perfekte studiesemesteret i New York ved en av våre tre samarbeidspartnere!

Det er ingen tvil om at det mest unike med våre samarbeidspartnere er beliggenheten. Så sentralt ligger våre universiteter at du kan rusle ned i metroen og være hvor som helst på Manhattan på 35 minutter. Det gir ikke bare helt unike studiemuligheter, men også en studietid alle kommer til å misunne deg. Dette er pakken for deg som vil gjøre noe mer med friåret ditt.

Ta et semester ved i New York og få en studieopplevelse du aldri kommer til å glemme.

Velg mellom tre av våre fantastiske samarbeidspartnere:

Din unike opplevelse i New York

 • Det beste av to verdener: En helamerikansk studieopplevelse midt i New York City
 • Muligheter for store stipender for spesielt godt kvalifiserte studenter
 • Fem fag (15 credits) gir rett til støtte fra Lånekassen
 • Fag du aldri kunne tatt hjemme, slik som bærekraft, sportsjournalistikk, kreativ skriving og globalisering!

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 8-10 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Din veileder kan sende deg en liste med fag som er forhåndsgodkjente. Disse må være på sophomore-nivå eller høyere. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fem fag, tilsvarende 15 amerikanske credits er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du velge blant mange ulike fagområder, fra filmstudier til politikk. Blant de tilgjengelige fagene finner du Lasers, Lights, and Optical Devices, Environmental Politics, Forensic Psychology og Urban Environments.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.