Gap year i Los Angeles

Du bestemmer!

Bli den stjernen du alltid har drømt om å være – ta et semester i LA!

Får du stjerner i øynene av tanken på å møte kjendiser på Hollywood Boulevard, eller av å strene nedover Rodeo Drive? Med Hollywood i nabolaget er CSU Northridge et perfekt alternativ for deg som vil studere og bo i drømmefabrikken Los Angeles. Kom og opplev alle de fantastiske stedene du har sett på film på ekte – det eneste du risikerer er at du ikke har lyst til å dra hjem.

Ta et semester ved CSU Northridge, lev den amerikanske drømmen.

Din unike opplevelse i Los Angeles

  • En ekte amerikansk studieopplevelse, over 250 klubber og organisasjoner og eget Wellness Center – ro ned i ekte LA-stil!
  • Kort avstand fra de kuleste nabolagene i LA, slik som Beverly Hills og Hollywood
  • Fem fag (15 credits) gir rett til støtte fra Lånekassen
  • Fag du aldri kunne tatt hjemme i Norge, som Asian American Fiction og Chicano Culture!

Hvordan fungerer gap year-programmet ved CSU Northridge?

Gjennom SONOR søker du opptak ved CSU Northridge som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 8-10 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fem fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Du kan velge fag fra hele katalogen til universitetet, og blande fag fra flere studieområder om du vil. Tidligere studenter har blant annet tatt fag som Advanced Data Structures, Religion, Logic and the Media, Global Perspective on Environmental Health og Introduction to Articifial Intelligence.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her