Gap year i Los Angeles

Du bestemmer!

Bli den stjernen du alltid har drømt om å være – ta et semester i LA!

Får du stjerner i øynene av tanken på å møte kjendiser på Hollywood Boulevard, eller av å strene nedover Rodeo Drive? Med Hollywood i nabolaget er CSU Northridge et perfekt alternativ for deg som vil studere og bo i drømmefabrikken Los Angeles. Kom og opplev alle de fantastiske stedene du har sett på film på ekte – det eneste du risikerer er at du ikke har lyst til å dra hjem.

Ta et semester ved CSU Northridge, lev den amerikanske drømmen.

Din unike opplevelse i Los Angeles

 • En ekte amerikansk studieopplevelse, over 250 klubber og organisasjoner og eget Wellness Center – ro ned i ekte LA-stil!
 • Kort avstand fra de kuleste nabolagene i LA, slik som Beverly Hills og Hollywood
 • Fem fag (15 credits) gir rett til støtte fra Lånekassen
 • Fag du aldri kunne tatt hjemme i Norge, som Asian American Fiction og Chicano Culture!

Hvordan fungerer gap year-programmet ved CSU Northridge?

Gjennom SONOR søker du opptak ved CSU Northridge som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 8-10 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fem fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Du kan velge fag fra hele katalogen til universitetet, og blande fag fra flere studieområder om du vil. Tidligere studenter har blant annet tatt fag som Advanced Data Structures, Religion, Logic and the Media, Global Perspective on Environmental Health og Introduction to Articifial Intelligence.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.