Gap Year i Wollongong, New South Wales

Wollongong: liten by med et stort studentmiljø

En time sør for Sydney finner du den mellomstore byen Wollongong, en by kjent for sitt studentmiljø. Med en befolkning på omtrent 300 000, er nesten 10% av befolkningen studenter på University of Wollongong. Her er du sikret å møte både andre internasjonale og australiere, for å få det meste ut av din studietid.

Wollongong er kjent for sine strender, hvor surfing er en typisk aktivitet både før og etter forelesninger. Mange reiser også fra Sydney for å oppleve bølgene i «the Gong». Rett ved campus finner du også et lite fjell, med utsikt ut over hele Illawarra-regionen.

Din unike opplevelse i Wollongong

  • University of Wollongong er det eneste universitetet med et aboriginsk navn (urbefolkningen i Australia)
  • Her er det gratis busser som tar deg til de viktigste stedene, som universitetet, togstasjonene, strand, sentrum og campusboligene.
  • Perfekt for surfing, eller kanskje heller du vil prøve fallskjermhopping?
  • Fire fag gir rett til støtte fra Lånekassen

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du studere alt fra marinbiologi til markedsføring. Tidligere studenter har blant annet tatt fag innenfor business, internasjonale relasjoner, språk og kultur, marine fag, miljøstudier og psykologi.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her