SONOR hjelper deg gratis!

Gap Year i Wollongong, New South Wales

Wollongong: liten by med et stort studentmiljø

En time sør for Sydney finner du den mellomstore byen Wollongong, en by kjent for sitt studentmiljø. Med en befolkning på omtrent 300 000, er nesten 10% av befolkningen studenter på University of Wollongong. Her er du sikret å møte både andre internasjonale og australiere, for å få det meste ut av din studietid.

Wollongong er kjent for sine strender, hvor surfing er en typisk aktivitet både før og etter forelesninger. Mange reiser også fra Sydney for å oppleve bølgene i «the Gong». Rett ved campus finner du også et lite fjell, med utsikt ut over hele Illawarra-regionen.

Din unike opplevelse i Wollongong

 • University of Wollongong er det eneste universitetet med et aboriginsk navn (urbefolkningen i Australia)
 • Her er det gratis busser som tar deg til de viktigste stedene, som universitetet, togstasjonene, strand, sentrum og campusboligene.
 • Perfekt for surfing, eller kanskje heller du vil prøve fallskjermhopping?
 • Fire fag gir rett til støtte fra Lånekassen

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du studere alt fra marinbiologi til markedsføring. Tidligere studenter har blant annet tatt fag innenfor business, internasjonale relasjoner, språk og kultur, marine fag, miljøstudier og psykologi.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.