Gap Year i Wellington

Det er ikke alle som kjenner New Zealand som studieland, men landet fortjener absolutt mer oppmerksomhet fra norske studenter. Høres det interessant ut å studere i New Zealand? Prøv deg med et semester eller et år, med muligheten for å ta fag fra alle mulige studieretninger. Kanskje vil du lære mer om New Zealand, Maorikulturen og språkene som finnes i regionen?
Victoria University of Wellington ligger i hovedstaden på New Zealand, Wellington – det geografiske, politiske og kulturelle hjertet av landet. Her kan du forvente høy kvalitet på studiene, med bånd til industri, politikk, og ledende nasjonale og internasjonale organisasjoner.
Byen er kjent for å være en kompakt by, hvor alt man trenger av campuser, underholdning, uteliv og restauranter, shopping og natur er i nærheten av hverandre. Wellington er «Coffee Capital» på New Zealand. Du trenger ikke å gå langt for å få påfyll av koffein før forelesninger.

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om en liste som du kan plukke fag fra. Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Du kan velge fag fra alle fagområdene som Victoria University of Wellington tilbyr. De har også flere fag om New Zealand, språk og kultur i Oseania som er særlig populært blant studenter som tar et semester eller et år her. Det er mulig å velge fag fra ulike fagområder, for eksempel business, IT, media, psykologi, biologi og miljø – for å nevne noen få.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.