Gap year i San Diego

Du bestemmer!

Sett sammen det perfekte semesteret i Sør-California.

Fra CSU San Marcos er det en knapp time til grensen til Mexico. I grenseområdet er overgangene flytende, og blant de lokale regnes søsterbyene San Diego og Tijuana som én stor by – og én stor økonomi. Det gir helt unike studiemuligheter, særlig for deg som er interessert i politikk, språk eller kultur. I tillegg har du tilgang på alt en slik kultursammensmelting kan gi deg, fra latinamerikansk musikk til taquerias.

Med over 280 soldager i året kan du ikke unngå å la deg forføre, ta et semester ved CSU San Marcos!

Din unike opplevelse i San Diego

 • Høy akademisk kvalitet og en av de tryggeste campusene i USA
 • Sol, storby eller ekstremsport. Enten du liker å shoppe eller surfe finner du noe å gjøre ved CSUSM
 • Fem fag (15 credits) gir rett til støtte fra Lånekassen
 • Fag du aldri kunne tatt hjemme i Norge, slik som American Indian Women and Activism og Explorations in Border Studies!

Hvordan fungerer gap year-programmet ved CSUSM?

Gjennom SONOR søker du opptak ved CSUSM som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 8-10 fag som du kunne være interessert i å ta i prioritert rekkefølge. Disse fagene må være på sophomore-nivå eller høyere. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fem fag, tilsvarende 15 amerikanske credits er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du velge blant mange ulike fagområder, fra businessfag til politikk. Blant annet kan du studere kommunikasjon og journalistikk, cybersikkerhet, språk, sosialt arbeid, realfag, dans, musikk, kunst og design. Ta kontakt med SONOR for å kartlegge om CSUSM har den fagkombinasjonen du ønsker å ta!

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.