Gap year i San Diego

Du bestemmer!

Sett sammen det perfekte semesteret i Sør-California.

Fra CSU San Marcos er det en knapp time til grensen til Mexico. I grenseområdet er overgangene flytende, og blant de lokale regnes søsterbyene San Diego og Tijuana som én stor by – og én stor økonomi. Det gir helt unike studiemuligheter, særlig for deg som er interessert i politikk, språk eller kultur. I tillegg har du tilgang på alt en slik kultursammensmelting kan gi deg, fra latinamerikansk musikk til taquerias.

Med over 280 soldager i året kan du ikke unngå å la deg forføre, ta et semester ved CSU San Marcos!

Din unike opplevelse i San Diego

  • Høy akademisk kvalitet og en av de tryggeste campusene i USA
  • Sol, storby eller ekstremsport. Enten du liker å shoppe eller surfe finner du noe å gjøre ved CSUSM
  • Fem fag (15 credits) gir rett til støtte fra Lånekassen
  • Fag du aldri kunne tatt hjemme i Norge, slik som American Indian Women and Activism og Explorations in Border Studies!

Hvordan fungerer gap year-programmet ved CSUSM?

Gjennom SONOR søker du opptak ved CSUSM som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 8-10 fag som du kunne være interessert i å ta i prioritert rekkefølge. Disse fagene må være på sophomore-nivå eller høyere. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fem fag, tilsvarende 15 amerikanske credits er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du velge blant mange ulike fagområder, fra businessfag til politikk. Blant annet kan du studere kommunikasjon og journalistikk, cybersikkerhet, språk, sosialt arbeid, realfag, dans, musikk, kunst og design. Ta kontakt med SONOR for å kartlegge om CSUSM har den fagkombinasjonen du ønsker å ta!

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her