Gap Year i Perth, Western Australia

Opplev den fantastiske vestkysten av Australia

Perth ligger kanskje langt unna de andre storbyene i Australia, men det er ikke noe problem når både Perth og delstaten Western Australia har mer en nok å by på. For deg som ønsker en kombinasjon av storby, strand, naturopplevelser og relativt billige levekostnader så trenger du ikke lete lengre. Western Australia er kjent for sin storslåtte natur og eksotiske dyreliv. Turen er heller ikke lang til tropiske destinasjoner som Bali og Sørøst-Asia, perfekt for deg som vil reise og oppleve så mye som mulig i et halvår eller et år.

Våre samarbeidsuniversiteter i Perth:

Din unike opplevelse i Western Australia

  • Natur, strand, storbyliv og eksotisk dyreliv – alt på ett sted
  • Fire fag gir rett til støtte fra Lånekassen
  • En av Australias beste byer å bo i
  • Spektakulære solnedganger på noen av verdens fineste streder
  • Masser av kulturelle og sportslige arrangementer og aktiviteter

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du studere alt fra marinbiologi til markedsføring. Tidligere studenter har blant annet tatt fag innenfor business, internasjonale relasjoner, språk og kultur, marine fag, miljøstudier og psykologi.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her