Gap Year i Melbourne

Opplev storbyen Melbourne

Ønsker du et semester eller år med studier i en millionby? Melbourne er sammen med Sydney den største byen i Australia, med omtrent like mange innbyggere som hele Norge. Det er ingen tvil om at Melbourne har alt du trenger for et skikkelig storbyliv. Kultur, kaffe, graffiti-dekte smågater, sportsarrangementer, festivaler, shopping og grønne parker er bare noe av det byen har å by på.

Ved å velge studier ved La Trobe University får du både oppleve storbyliv, men samtidig et campus i rolige og grønne omgivelser. La Trobe har faktisk et helt eget naturreservat på campus! Du har også valgfriheten om du vil bo midt i Melbourne, eller om du vil bo rimeligere i området rundt universitetet.

Om du har studert på universitetsnivå tidligere og har minst 60 studiepoeng så kan det også være mulig for deg å ta et Gap Year ved University of Melbourne. Ta i så fall kontakt med en veileder i SONOR for mer informasjon.

Din unike opplevelse i Melbourne

  • Mange sier Melbourne er den mest europeiske byen i Australia
  • En blanding av historisk og moderne arkitektur
  • Et stort og grønt campus
  • Melbourne er i mange år på rad blitt kåret til «The Most Liveable City in the World».

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du studere alt fra marinbiologi til markedsføring. Tidligere studenter har blant annet tatt fag innenfor business, internasjonale relasjoner, språk og kultur, marine fag, miljøstudier og psykologi.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her