Studier i dublin Musikkproduksjon

Gap Year i Irland

Studer i Irland – Dublin, Cork og Limerick

Å studere i Irland er et fantastisk valg for fremtidige entreprenører, kreative sjeler og de som er digitalt litterære. De som søker et solid fundament i næringslivets verden vil føle at de kommer hjem. De kreative kan velge blant fotografi, kommunikasjon, arkitektur og design. Dublin er dessuten en pulserende økonomisk sentral med sterkt fokus på teknologi og innovasjon. Den omtales ofte som «Silicon Valley i Europa» på grunn av sin konsentrasjon av teknologiselskaper. Dette gjør det til et ideelt sted for de som ønsker å fordype seg i informasjons teknologi.

Din unike opplevelse for å studere i Irland

  • Tett intimt campus med stor andel internasjonale studenter.
  • Undervisning i verdensklasse, med forelesere som jobber tett med deg i små grupper.
  • Studier i fantastiske Dublin.
  • Du får jobbe med det samme utstyret som brukes av proffene innen flere fagrettninger!
  • Du studerer sammen med andre studenter som brenner for det samme som deg!

Les mer om universitetene hvor all undervisning foregår her:

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved Griffith College eller Dorset som study abroad-student. Velg mellom denne skreddersydde studiepakken eller sett sammen fagene dine selv. Din veileder kan hjelpe deg med å plukke ut aktuelle fag for deg.

Når du har fått godkjent å ta fire til seks fag (til sammen 30 ECTS poeng) regnes du som fulltidsstudent og kvalifiserer til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Velg selv hvilke retning du ønsker å ta: finans, business, markedsføring, HR, ledelse eller en kombinasjon av alle disse. Journalistikk eller kommunikasjon? Fotografi, arkitektur, musikkproduksjon, design? Eller kanskje Computer science? Du velger selg!

Dublin omfavner også en rik entrepenørkultur med en rekke oppstartsinkubatorer. Studentene har tilgang til et pulserende økosystem av venturekapitalselskaper og bransjearrangementer, noe som skaper et støttende miljø for de som ønsker å starte sine egne bedrifter.

Irlands hovedstad tilbyr et dynamisk utdanningsmiljø innen flere fagfelt med et globalt perspektiv. Her finner du førsteklasses institusjoner og rikelig med muligheter for praktisk erfaring. Å studere i Dublin utruster studentene med kunnskap og ferdigheter som trengs for å lykkes i den virkelige verden, og setter dem på vei til suksess innenfor flere bransjer.

Studier i dublin

Dublin som studentby

Dublins vennlige og inkluderende atmosfære det til et imøtekommende sted for internasjonale studenter. Irsk folk er kjent for sin varme og gjestfrihet, noe som gjør det enkelt for studenter å tilpasse seg den lokale kulturen. Du føle deg med andre ord rask som hjemme. Byen er også trygg og kompakt, noe som gjør det enkelt å navigere og utforske.

Dublins rike historie og pulserende natteliv tilbyr en perfekt balanse for studenter. Enten det er å besøke historiske steder som Dublin Castle og Guinness Storehouse, eller nyte den livlige pubscenen. Det er alltid noe spennende å gjøre i byen.

I tillegg til Dublin kan du også velge å studere ved campus i Cork og Limerick

Typiske fag for studiepakken

Kontakt din veileder i SONOR for oversikt over fag du kan ta ved Griffith College!

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her