Gap Year i Auckland

Nå har du mulighet til å ta et semester eller år i den største byen på New Zealand: Auckland. University of Auckland er New Zealands høyst rangerte universitet, og størrelsen på både universitetet og byen gjør at det finnes mye spennende for å fylle et semester eller år med opplevelser. Her får du studere på et anerkjent universitet samtidig som du har mulighet til å oppleve det unike ved New Zealand. Som kjente kulisser fra Ringenes Herre-triologien, er det mange som har latt seg fascinere av de naturskjønne omgivelsene med høye fjell, lange elver, store innsjøer og dype fjorder.
New Zealands kultur sies gjerne å stamme fra urbefolkningen Mãoriene og tradisjonene fra den tidlige britiske kolonitiden, noe som gjenspeiles i hverdagsbildet på New Zealand. Som student ved UoA vil du få god kjennskap til hva det vil si å være en «New Zealander» – ofte kalt «Kiwis». Mange internasjonale studenter velger å ta fag om Maoriene og New Zealand, for å lære enda mer om det unike med å være en Kiwi.
Hvordan fungerer gap year-programmet?
Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om en liste som du kan plukke fag fra. Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Du kan velge fag fra så å si alle fagområdene som University of Auckland. De har også flere fag om både Maoriene og New Zealand, og språk og kultur i Oseania som er særlig populært blant studenter som tar et semester eller et år. Det er mulig å velge fag fra ulike fagområder, for eksempel business, samfunnsfag, media, psykologi, natur og miljø – for å nevne noen få.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her