Gap Year i Adelaide, South Australia

Kultur og strandliv i sørlige Australia

Delstaten South Australia ligger, som navnet sier, i den sørlige delen av Australia. Ønsker du et semester eller år med masse kulturelle opplevelser kan akkurat Adelaide og South Australia være stedet for deg. Enten det er på dagtid eller om natta, så er det alltid noe å finne på, enten det er en festival, et større arrangement eller det yrende utelivet.

Vi har ett universitet i Adelaide, University of South Australia. De ligger midt i Adelaide, som gjør at det er enkelt å komme seg rundt både i byen og resten av delstaten. 20 minutter sør for Adelaide finner du også kritthvite strender, hvor det ikke er uvanlig å se både delfiner og annet dyreliv. På de andre kantene av Adelaide finner du Adelaide Hills, ypperlig for å oppleve natur og ekte australsk wildlife. Kjører du videre står du plutselig på kaia der båten går til Kangaroo Island. Ja, du leste riktig – en hel øy som er bebodd av kenguruer.

Din unike opplevelse i South Australia

 • Nærhet til både natur og strand
 • Flere cafeer pr innbygger enn noe annet sted i Australia
 • Alt på ett sted – kjent som «the 20 minute city»
 • Fire fag gir rett til støtte fra Lånekassen

Hvordan fungerer gap year-programmet?

Gjennom SONOR søker du opptak ved en av våre samarbeidspartnere som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge. Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge.

Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen.

Hva kan jeg studere?

Her kan du studere alt fra marinbiologi til markedsføring. Tidligere studenter har blant annet tatt fag innenfor business, internasjonale relasjoner, språk og kultur, marine fag, miljøstudier og psykologi.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.