Film og TV på Gold Coast

Ønsker du et semester med introduksjon i film og TV produksjon samtidig som du får oppleve Gold Coast? Bond University sammen med SONOR tilrettelegger for et skreddersydd program for deg som er nysgjerrig på videre muligheter innenfor dette fagfeltet.

Bond University tilrettelegger for et spennende semester eller årsstudium i Film og TV. Skolen tilrettelegger for «hands on læring» der det tilrettelegges for mye studiotid og tett oppfølgning av fagfolk hver dag. Du vil jobbe med utstyr som brukes i industrien, og et år her vil gjøre deg beredt til å rett ut i jobb i industrien, eller sette deg i posisjon for å fortsette graden din, enten ved Bond eller et annet universitet.

All undervisning er på engelsk og er fulltidsstudier som er støttet at Lånekassen.

Kjappe fakta om Bond University

 • Tett intimt campus med stor andel internasjonale studenter.
 • Undervisning i verdensklasse, med forelesere som jobber tett med deg i små grupper.
 • Studier på fantastiske Gold Coast.
 • Du får jobbe med industrirelevant utstyr i høyteknologiske og industrirelevante omgivelser.
 • Du studerer sammen med andre studenter som brenner for det samme som deg!

Les mer om selve universitetet hvor all undervisning foregår her.

Litt om faget:

Som student ved Bond University vil du har tilgang på universitetets fasiliteter for Film og TV 24/7. Skolens studioer er utstyrt med Hollywood og industrirelevant filmteknologi, med over 40 Mac editeringsstudioer, digitale TV studier, studier for å mikse lyd, lydinnspilling, kontrollrom og fulle produksjonsstudioer. Skulle du ha et ønske om å ta en hel grad ved Bond vil du få muligheten til å jobbe med minst ni filmprosjekter i løpet av studietiden.

Tidligere studenter ved Bond har deltatt på store innspillinger rundt om i verden. De mest utpregede er filmer og TV produksjoner som : Beauty & the Beast (2017), Doctor Strange (2017), Now you see me 2 (2016)m Everest (2015), Hansl & Gretl: Witch Hunters (2013), Suicide Squad (2016), Mad Max: Fury Road(2015), Ghost In the Shell (2017), Dance Academy: The movie (2017), My Kitchen Rules, The Block og I’m a Celebrity….Get me Out of Here!

Hvilke fag inneholder pakken

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karrakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.