Engelsk og kreativ skriving i London

Ønsker du et semester med introduksjon i kreativ skriving samtidig som du får oppleve London? St Mary’s University sammen med SONOR tilrettelegger for et skreddersydd program for deg som er nysgjerrig på videre muligheter innenfor fagfeltet.

SONORs GAP Year program er tilrettelagt slik at du søker om opptak på et skreddesydd semester eller årsstudium ved SONORs partnerskoler. Alle fagene er plukket på forhånd og er sikret at de gir rett til studiestøtte fra Lånekassen. Du blir immatrikulere ved det aktuelle studiestedet sammen med andre internasjonale og nasjonale studenter.

All undervisning er på engelsk og er fulltidsstudier som er støttet at Lånekassen.

Kjappe fakta om St Mary’s University

  • 30 minutter fra London sentrum med toget
  • Lite, intimt campus perfekt for studier
  • En av de høyst rangerte universitetene i London for studentopplevelser
  • Moderne og rimelige studentboliger
  • Idrettsfasiliteter som er av olympisk standard.

Les mer om selve universitetet hvor all undervisning foregår her.

Litt om faget:

Kreativ skriving kan være så mangt. Drømmer du om å skrive noveller, romaner, dikt og andre tekster, men trenger påfyll og inspirasjon? Da kan et studium i kreativ skriving være noe for deg. Her lærer du om sjangere, tekstuelle grep og det å skrive ulike tekster for ulike formål.

Hvilke fag inneholder pakken

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.