Studere i London ved St Mary´s University

Markedskommunikasjon i London

Ønsker du et semester med introduksjon i kommunikasjon  og markedsføring samtidig som du får oppleve London? St Mary’s University sammen med SONOR tilrettelegger for et skreddersydd program for deg som er nysgjerrig på videre studier i markedsføring.

SONORs GAP Year program er tilrettelagt slik at du søker om opptak på et skreddesydd semester eller årsstudium ved SONORs partnerskoler. Alle fagene er plukket på forhånd og er sikret at de gir rett til studiestøtte fra Lånekassen. Du blir immatrikulere ved det aktuelle studiestedet sammen med andre internasjonale og nasjonale studenter.

All undervisning er på engelsk og er fulltidsstudier som er støttet at Lånekassen.

Kjappe fakta om St Mary’s University

  • 30 minutter fra London sentrum med toget
  • Lite, intimt campus perfekt for studier
  • En av de høyst rangerte universitetene i London for studentopplevelser
  • Moderne og rimelige studentboliger
  • Idrettsfasiliteter som er av olympisk standard.

Les mer om selve universitetet hvor all undervisning foregår her.

Litt om faget:

Markedsføring kan være midt i blinken for deg som er kreativ og liker å være i forkant av utviklingen! En utdannelse innen markedsføring vil gi deg kompetanse i blant annet merkevarebygging, salg og konsumentforståelse, og lære deg hvordan du skal skape engasjement for det produktet du jobber med.

Markedsføring bygger på kunnskap fra ulike fagdisipliner, som for eksempel økonomi, psykologi og sosiologi. Du kan velge om du ønsker å studere markedsføring for seg selv, eller som en del av en utdanning i ledelse eller lignende. Noen markedsføringsstudier fokuserer mest på den kreative siden av faget, mens andre har fokuset på den økonomisk-administrative delen. Noen elementer vil uansett gå igjen i alle utdanninger innen markedsføring.

Typiske fag for studiepakken

* Merk at dette er typiske fag. Hvilke fag som er tilgjengelig fra semester til semester kan variere noe.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her