USA sitt flagg. Bilde

Antropologi og amerikansk kultur på Hawaii

Er du nysgjerrig på hva som gjør den amerikanske kulturen unik? Eller hvilke etiske problemstillinger USA står overfor? Dette og mye mer lærer du om i studiepakken, antropologi og amerikansk kultur.

Du har kanskje hørt om Waikiki Beach og strender som ser ut som de er klippet rett ut fra et postkort? Hawaii er nettopp det – et unikt og vakkert sted som du ikke vil finne maken til andre steder i hele verden. Med muligheter for å sykle rundt øya, ta dykkersertifikat og hoppe i fallskjerm finnes ikke en eneste kjedelig dag på Hawaii.

Ta et semester på Hawai’i Pacific University (HPU) og gjør dette paradiset til ditt eget!

Din unike opplevelse på Hawai’i Pacific University

  • HPU har et stort internasjonalt miljø.
  • Surf på bølgene, ligg på stranden eller lær deg huladans – valget er ditt.
  • Glem forelesninger på 100 studenter eller mer, her er klasserommene mye mindre.
  • Fem fag (15 credits) gir rett til støtte fra Lånekassen.

Les mer om selve universitetet hvor undervisningen foregår her.

 

Hvordan fungerer gap year-programmet ved HPU?

Gjennom SONOR søker du opptak ved HPU som study abroad-student. Du velger da den studiepakken du ønsker å ta, slik som denne pakken i Amerikansk kultur og historie. Du kan velge å ta ett eller to semester ved HPU.

SONORs GAP Year program er tilrettelagt slik at du søker om opptak på et skreddesydd semester eller årsstudium ved SONORs partnerskoler. Alle fagene er plukket på forhånd og er sikret at de gir rett til studiestøtte fra Lånekassen. Du blir immatrikulert ved det aktuelle studiestedet sammen med andre internasjonale og nasjonale studenter.

All undervisning er på engelsk og er fulltidsstudier som er støttet at Lånekassen.

Litt om faget

I dette studiet får du blant annet et innblikk i den amerikanske kulturen og de etiske problemstillingene USA står overfor i dag. Du vil også lære om hva kultur gjør med oss som individer og lære om historien bak Hawaii sin surfekultur.

Typiske fag for studiepakken

* Merk at dette er typiske fag. Hvilke fag som er tilgjengelig fra semester til semester kan variere noe. Merk også at enkelte fag kan omgjøres til online fag. Disse gir ikke rett til studiestøtte fra lånekassen.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her