Mercy College, New York City

" Som student ved Mercy College har du over 90 forskjellige grader å velge mellom. Klassene er små, og i 70 % av klassene er det mindre enn 20 studenter per lærer/foreleser. Dette skaper et tett klassemiljø, samtidig som man oppnår en nær kontakt med lærerne. "

Studenter

10,099

Sted

Dobbs Ferry, New York City

Pris

Per år: 18,842 USD

Mercy College ble stiftet i 1950, og er et privat og uavhengig college med beliggenhet i hjertet av New York. Hovedcampus ligger i vakre Dobbs Ferry, og Mercy har også campuser i Bronx, Yorktown Heights og på Manhattan.

Som student ved Mercy har du over 90 forskjellige grader å velge mellom. Klassene er små, og i 70 % av klassene er det mindre enn 20 studenter per lærer/foreleser. Dette skaper et tett klassemiljø, samtidig som man oppnår en nær kontakt med lærerne. I 2012 mottok Mercy College utnevnelsen College of Distinction, som er en nasjonal utmerkelse av utdanningsinstitusjoner i USA. Dette inkluderer blant annet utmerkelse for fremragende læring, engasjerte studenter, levende fellesskap og suksessfulle resultater. Mercy College har også en veletablert mentorordning tilrettelagt for hver enkelt student, hvor du kan bli satt i kontakt med menn og kvinner som jobber innenfor ditt fagfelt i New York. På denne måten får du lære på flere nivåer utover det akademiske.

Hva kan SONOR hjelpe deg med å studere ved Mercy College?

Beliggenhet

Mercy College ligger sentralt plassert, ikke langt fra Hudson River, Broadway, Grand Central Station, restauranter og andre severdigheter på Manhattan. Om du studerer her vil du få en unik opplevelse av ”The Big Apple”!

NYC er kanskje verdens kulturelle hovedstad, med lett tilgang til museer, musikaler, teater og stand-up på Broadway, konserter, ballett, opera, bibliotek, kirker, historiske plasser og mye mer. Midt i alt dette finner du finansverdenens navle, NY Stock Exchange, og den grønne perlen Central Park. Uansett hva du leter etter, er vi sikre på at du finner det i NY, og ved Mercy College!

5 gode grunner til å velge Mercy College

 1. Mercy har campus i New York City.
 2. Skolen har et bredt utvalg av både bachelor- og mastergrader fordelt på fire campuser.
 3. Mercy tilbyr et spennende internasjonalt studentmiljø med studenter fra over 38 land.
 4. Skolen tilbyr små klasser med mulighet for individuell oppfølging
 5. Mercy har flere treningstilbud til studentene, alt fra lacrosse til fotball og treningsstudio

Din hovedkontakt i SONOR

Mari Berg Henie

Vis mer

Mari Berg Henie

Mari er en av våre to USA-eksperter. Hun bodde tre år i D.C. på nittitallet, og tok bachelorgraden ved Vassar College, NY. Mastergraden i fransk litteratur fullførte hun ved University of Oxford. Med bakgrunn som skriveveileder er hun opptatt av godt språk og tydelig kommunikasjon i møte med sine studenter. Men viktigst er at du som student føler deg godt ivaretatt og klar for å møte den nye studiehverdagen i utlandet.

 • Her kan du studere sammen med studenter fra 43 stater i USA og 54 ulike nasjonaliteter.
 • Mercy har totalt 10 idrettslag i NCAA divisjon II
 • På Mercy finner du over 50 studentdrevne klubber og organisasjoner.
 • Mercy har et aktivt study abroad tilbud. Benytt anledningen til å tilbringe et semester av graden din i et annet land!
 • Toget fra Grand Central station til Dobbs Ferry tar i overkant av 45 minutter.

Les andre studenters erfaringer

Catrine Thorrud

Jeg er veldig fornøyd med Mercy College. Det er som regel ikke flere enn 20 personer per klasse, og dette er noe jeg har fått veldig bra utbytte av. Da er det enklere å få kontakt med foreleseren, og de …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.