Mercy College

Studér i hjertet av New York City, ved et college som tiltrekker seg dyktig og drevne studenter. Mercy College har tidligere fått anerkjennelse for fremragende læring, levende fellesskap og gode resultater; de har til og med blitt hedret av Det hvite hus for sitt samfunnsengasjement.

Studenter

9547

Søknadsfrist

1. juni

Sted

New York, New York

Pris

Per år 20 734 USD

Stipend

Opptil 4000 USD

Dyktige, drevne, ustoppelige; sultne på en god utdanning og en givende karriere. Slik beskrives studentene ved Mercy College, et privat og uavhengig college i hjertet av New York. Siden stiftelsen i 1950 har Mercy satset alt på å gjøre utdanning tilgjengelig for alle uansett bakgrunn–så lenge de er villige til å legge inn en innsats.

Dette regnes blant de rimeligste private institusjonene i USA, og har én av de laveste studiekostnadene blant SONORs samarbeidspartnere. Nylig innførte Mercy College en egen stipendordning for bachelorgradssøkere gjennom SONOR. Det kommer godt med når du skal studere midt i New York City. Som student ved Mercy har du over 90 forskjellige grader å velge mellom. Klassene er små, og i 95% av klassene er det mindre en 30 studenter. Dette skaper et personlig klassemiljø, samtidig som du oppnår god kontakt med underviserne og får en unik faglig oppfølging som få andre universiteter og høyskoler kan matche.

Colleget har tidligere fått heder for blant annet fremragende læring, levende fellesskap og suksessfulle resultater. Mercy College har en veletablert mentorordning tilrettelagt for hver enkelt student, hvor du kan bli satt i kontakt med mennesker som jobber innenfor ditt fagfelt i New York. Mentoren følger deg gjennom hele studieløpet og hjelper deg med å planlegge studiet og fremdriften. Hensikten er at du når de målene du har satt deg for studiet. Mentoren hjelper deg også med praktiske gjøremål.

Mercy College er opptatt av å skape engasjement blant sine studenter. Initiativet «Mercy Gives Back» oppmuntrer studentene til å delta i, lede og utvikle ulike tiltak i nærmiljøet, og slik skape en bevisstgjøring av egen rolle i samfunnet. Flere ganger har Mercy vært på Det hvite husets Community Service Honor Roll for sitt frivillige arbeid og samfunnsengasjement. Målet til Mercy er at du skal få mest mulig ut av livet ved å få mest mulig ut av din utdanning. Derfor legger de stor vekt på læring utenfor klasserommet; her kan byen bli ditt klasserom.

Studiemuligheter

Beliggenhet

Som student ved Mercy College er det obligatorisk å utforske og bli kjent med New York City. Her har du alle verdens ressurser tilgjengelige, med blant annet noen av verdens beste museer, og mange av verdens mest suksessfulle selskaper har hovedkvarteret sitt her. Byen er en kulturell skattekiste, og til tross for verdensmetropolstemplet kan man også få nabolagsfølelsen i de mange ulike og mangfoldige bydelene, blant annet Chinatown, Harlem, Little Italy og the Financial District—alle med sitt særpreg. Mercy sitt Manhattan campus ligger i kort avstand fra Herald Square, også kjent som endestasjonen for Macy’s Thanksgiving Day Parade. Colleget vet å dra nytte av den sentrale beliggenheten: Studenter ved universitetets International Relations and Diplomacy-program får besøke og delta i møter ved FN. Businesstudenter oppfordres til å benytte muligheten til å ta praktikantstillinger i NYC.

Hovedcampus ligger i vakre Dobbs Ferry, langs Hudson River. Herfra kan du skimte den berømte Manhattan-silhuetten; det er bare en 30-minutters togtur inn til byen. Selve Dobbs Ferry kan by på flotte naturopplevelser og et intimt studiemiljø. Hudson Valley er et naturskjønt område, med spennende historie. Ikke langt fra Dobbs Ferry finner du John D. Rockefeller Estate, og lenger nord ligger Franklin Delano Roosevelt sitt tidligere hjem. Uansett hva du leter etter, er vi sikre på at du finner det i New York, og ved Mercy College!

5 gode grunner til å velge Mercy College

 1. Mercy har campus i New York City.
 2. Skolen har et bredt utvalg av både bachelor- og mastergrader fordelt på fire campuser, og har små størrelser på klassene uavhengig av studie.
 3. Mercy tilbyr et spennende internasjonalt studentmiljø med studenter fra over 54 land.
 4. Er den billigste private utdanningsinstitusjonen i New York.
 5. Mercy har flere treningstilbud til studentene, alt fra lacrosse til fotball og treningsstudio

Din hovedkontakt i SONOR

Liselotte Hammer

Vis mer

Liselotte Hammer

Liselotte har både studert i en typisk «small town» i USA og i en storby i England, og kan trygt dele sine erfaringer med deg som student. Hun tok en double-major i sosiologi og kriminologi ved Eastern Connecticut State University og en master i sosiologi ved University of Bristol. Med en utdannelse fokusert på internasjonale studenter ser Liselotte viktigheten i deg som individ og hva du ønsker i din studieopplevelse. Som studieveileder synes hun det er viktig at studentene føler seg trygge, at de er godt informert før de reiser og at de får svar på alt de lurer på. Liselotte har selv søkt gjennom SONOR til sine drømmestudier, og vil gjerne legge til rette for det samme for deg.

 • Her kan du studere sammen med studenter fra 43 stater i USA og 54 ulike nasjonaliteter.
 • Mercy har totalt 10 idrettslag i NCAA divisjon II
 • På Mercy finner du over 50 studentdrevne klubber og organisasjoner.
 • Mercy har et aktivt study abroad tilbud. Benytt anledningen til å tilbringe et semester av graden din i et annet land!
 • Toget fra Grand Central station til Dobbs Ferry tar i overkant av 45 minutter.

Les andre studenters erfaringer

Catrine Thorrud

Jeg er veldig fornøyd med Mercy College. Det er som regel ikke flere enn 20 personer per klasse, og dette er noe jeg har fått veldig bra utbytte av. Da er det enklere å få kontakt med foreleseren, og de …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.