St. Francis College

St. Francis College

Brooklyn, New York City

Forelesning på dagen og Broadway show på kvelden? St. Francis College ligger i den hippe bydelen Brooklyn, en kort subwaytur fra Manhattan hvor mulighetene er mange!

Stipend

Fra 11,298 USD

Studenter

2,500

Pris

Fra 27,188 USD

Søknadsfrist

Rullerende

Om St. Francis College

St. Francis College (SFC) er et lite, privat universitet med beliggenhet i selveste Brooklyn, New York. Her har de som mål å hjelpe deg med overgangen fra det å være student til å bli en verdensborger. Dette gjør de ved å styrke selvtilliten din, oppmuntre deg til god helse og deltagelse i aktiviteter, sport og andre prosjekter, både utenfor og i regi av skolen. De vil gjøre deg til en leder innenfor ditt fagfelt. Med bare 2 600 studenter, har de også virkelig kapasitet til det. Selv om SFC originalt var et universitet for gutter som tenkte seg en karriere innen den katolske eller fransiskanske ordenen, er den tiden forbi og i dag er St. Francis et universitet av begge kjønn, som utdanner alt fra økonomer og forskere til sosiologer og journalister.

Med 19 fakulteter og 72 ulike spesialiseringer, finnes det ingen grenser for hva du kan studere på SFC. Kanskje du har en forfatterspire i magen? Da kan du få gjesteforelesninger av Stephen King og Joyce Carol Oates mens du studerer en bachelor i engelsk litteratur eller en master i kreativ skriving. Eller kanskje er finans veien å gå? SFC er kjent for sitt accounting program som er rangert topp 50 i USA. Er du heller en av dem som ikke helt vet hva du vil, så kan du velge tverrfaglige studier. Her kan du kombinere miljøfag, med migrasjonstudier og filosofi. De har altså studier for de fleste.

Beliggenhet

Du finner St. Francis i Brooklyn, New York, Et steinkast fra Manhattan. Her har du alt du kunne trenge rett utenfor døra. Selve bydelen Brooklyn har en befolkning på 2,6 millioner mennesker, og har utsikt mot Manhattan skyline. Dette er også, noe overraskende, det første stedet norske migranter slo seg ned i New York. Sporene etter dem er kanskje borte, men til gjengjeld finner du nå et yrende folkeliv med jødiske, pakistanske og kinesiske nabolag. Og ikke minst, Brooklyn er bydelen hvor LGBTQ har slått seg ned og satt sitt preg på byen. Selve universitetet ligger bare et steinkast fra subwayen, Columbus park og Brooklyn Borough Hall. Med andre ord er du bare meter fra den nærmeste kaffesjappa, live music-puben med lokalbrygget øl eller ditt lokale falaffelsted.

Gode grunner til å studere ved St. Francis College

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos St. Francis College

Opptakskrav: St.Francis vurderer studenter fra 4.0 i snitt og oppover.

Til tross for størrelsen på universitetet, har SFC et bredt utvalg studieretninger.

Studentopplevelse

St. Francis College er gode på tradisjoner og for at du skal føle deg mest mulig velkommen arrangerer de hver høst en velkomstfest for alle nye studenter. Denne festen kalles Terrier Tuesday hvor lagaktiviteter står sentralt. Kanskje du møter dine nye bestevenner allerede her? Skolen er flinke til å arrangere sosiale aktiviteter og gjennom hele skoleåret sponser de for eksempel mat og givaways til pre-game fester.

På SFC kan du velge å bo på campus, i et 11-etasjes bygg med utsikt over Manhattan Skyline! On campus housing er ikke et dumt valg for her har de nemlig (uansett hvilken type boenhet du velger) blant annet studie- og programmeringsrom, felles kjøkken, heis, treningsrom, stuer, eget rom med vaskemaskiner og ikke minst, sosiale arrangementer for alle som bor der. Dette er et sted hvor du garantert vil bli kjent med naboene dine!

Som ethvert universitet med respekt for seg selv, har St. Francis College også egne idrettslag. Maskoten er en terrierhund med navnet Rocky, og hvis du tar deg turen på en av universitetets kamper i basketball, vannpolo eller fotball vil du garantert få se denne blide figuren. Her kan vi garantere god stemning når et av lagene barker sammen med et av nabouniversitetene – her får du skikkelig school spirit fra dag en.

Til sammen har SFC 21 lag, ti for menn og 11 for kvinner, og flere av idrettene deltar i den høyeste divisjonen for collegeidrett i USA: NCAA divisjon 1. Det betyr at hvis du vil drive med idrett på høyt nivå, bo i en storby og studere på høyt nivå, er dette stedet for deg.

Hvis idrett ikke er noe for deg, har SFC også over 30 forskjellige studentorganisasjoner å velge mellom. Kanskje du er interessert i radio? Eller gaming? Eller kanskje politikk? På SFC finner du en klubb for enhver interesse. Her kan du også være med i Greek Life.

Utmerkelser

St. Francis College blir satt høyt av U.S. News og World Reports årlige universitetsrangering hvor de blant annet har blitt rangert topp 15 på Best Regional Colleges North. De har også blitt rangert topp 50 for accounting, topp 11 universiteter for veteraner, topp 12 når det kommer til verdien av utdanningen.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Synes du dette universitetet høres interessant ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i United States. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Mathias Dammann

mathias@sonor.no

+47 973 16 050