‹ Tilbake til Praktisk Informasjon

Seminar om medisin og odontologistudier med Riga Stradins University

 

Møt representanter fra Riga Stradins University i Oslo og Trondheim.

I Oslo inviterer vi til en informativ kveld på den latviske ambassade. Dato: 22. mars 17:00 – 19:00

I Trondheim vil seminaret holdes ved Trondheim katedralskole. Dato: 21. mars 17:00 – 19:00

Riga Stradins University er kjent for sin høye studiekvalitet og inkluderende studentmiljø. Her kan du studere både Odontologi og medisinstudier. Med andre ord – i Riga får du en meget god utdanning på et universitet der både forelesninger og studentmiljø er helt på topp.

I Oslo inviterer vi til en kveld på den latviske ambassaden der du kan møte representanter fra universitetet og ambassaden for en informativ og hyggelig samling.

I Trondheim vil seminaret avholdes ved Trondheim katedralskole.

Enten du allerede har bestemt deg for å studere ved Riga Stradins University, eller om du tenker på det og er nysgjerrig er dette en gylden mulighet til å få et innblikk i hvordan studiene, universitetet og kulturen er i Latvia.

Dette universitetet er studiestedet for deg som vil ha en helhetlig helsefaglig- eller odontologigrad som gir rett til autorisasjon i Norge etter endte studier. Riga Stradins har et mål om å ha en moderne undervisning, og har de siste årene innført noen av verdens beste undervisningsmetoder, og har økt kravene til undervisningen av studentene. Og – kanskje viktigst av alt, studiene er på engelsk.

 

 

Registrer deg for gratis studieveiledning