Adelphi University

Adelphi University

Garden City, New York

Storbyliv, strandliv og en solid utdanning. Adelphi University har alt du kan ønske deg fra en amerikansk utdannelse til et yrende campusliv.

Adelphi University er et høyt rangert og belønnet forskningsuniversitet som ble stiftet i 1896. Det er dermed Long Island’s eldste private universitet. Hovedcampus ligger i idylliske Garden City i New York – kun en liten halvtime utenfor New York City. I tillegg har de campus på Manhattan, i Hudson Valley og Suffolk County.

Stipend

Opptil 25,000 USD

Studenter

7,991

Pris

45,065 USD

Søknadsfrist

1. juni

Om Adelphi University

Visste du at de drev med avansert hjernekirurgi i gamle Hellas? Det viser ny forskning fra Adelphi University. De har brukt kriminaltekniske metoder for å studere levninger fra oldtiden. Skader på skjelettene som er blitt undersøkt viser at noen har kjempet en hard kamp for å redde livet deres med moderne kirurgi. Metodene som ble brukt krever finesse og enormt med kunnskap, og de er ikke langt unna den teknologien som brukes i dag. Det kan ha betydning for hvordan vi ser på oldtiden. Hva kan vi lære av historien?

Ved Adelphi University bruker de mye tid og ressurser på forskning. For de vet at om man har forelesere i verdensklasse, så vil studentene prestere deretter. Så langt presterer forskerne på toppnivå. Deres arbeid er å finne i prestisjefulle journaler, de er blant de fremste ekspertene på alt fra skilsmisser til evolusjonen – en av dem er til og med personlig utnevnt av NASA til å rapportere om en av deres marslandinger på sosiale medier.

Disse investeringene lønner seg. Blant annet er psykologifakultetet ved Adelphi blant de høyest rangerte i verden. Adelphi danket ut nesten 26 000 konkurrerende utdanningsinstitusjoner. Bare Columbia, NYU og Harvard kommer høyere på listen enn Adelphi. Og man ser det ikke bare på rangeringene, men også på studentene. Grunnen til at psykologifakultetet gjør det så godt er at studentene ikke bare sitter og hører på foreleserne, de gjør egen forskning. Gjennom et revolusjonerende studieprogram får studentene mulighet til å samarbeide med en professor om et helt nytt forskningsprosjekt. Arbeidet som produseres er på et nivå som kan publiseres i internasjonale forskningsjournaler – det er imponerende.

Beliggenhet

Garden City i New York en av Long Island’s mest historiske og idylliske byer, og her finner du Adelphi’s hovedcampus. Byen er en oase av naturskjønne omgivelser, og kan tilby alt fra små butikker og restauranter til en yrende bykjerne. Garden City kan også tilby attraksjoner som for eksempel strender, parker og naturreservater, samt anerkjente museum og kulturelle organisasjoner. 

Garden City og Adelphi’s hovedcampus ligger i nær beliggenhet til New York City. Om du velger kollektiv transport, tar det deg omtrent 45 minutter til du er midt i spennende Midtown Manhattan. Adelphi University har også andre campuser, som for eksempel på Manhattan, i Suffolk County og Hudson Valley.

Gode grunner til å studere ved Adelphi University

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Adelphi University

Universitetet tilbyr over 60 forskjellige studieretninger, både på bachelor- og mastergradsnivå. Så her finner du fort noe som passer deg.  

Adelphi University ønsker å forandre studentenes liv for det bedre. Dette gjør de ved å undervise i små klasser, bruke læring i praksis og gi studentene en grundig forberedelse til arbeidslivet. 

Opptakskrav: vurderer studenter med snitt på 4,0 og oppover.

Det moderne arbeidslivet krever mange ulike ferdigheter. Adelphi ønsker at alle studenter, uavhengig av studieretning og profesjonelle karrieremål, får grunnleggende kunnskaper innenfor flere ulike faglige ferdigheter. Slik blir du en fleksibel arbeidstaker som kan ta på deg mange ulike arbeidsoppgaver. For å lese mer om universitetets fagtilbud, se denne siden for fag på bachelor- og mastergradsnivå. 

Etter fullførte studier ved Adelphi University har du ferdighetene og verktøyene til å gjøre hva enn du vil. Tidligere studenter ved dette universitetet har gjort seg bemerket innenfor forskning og har blitt rekruttert til ledende universiteter og firmaer, som for eksempel Google. Flere har også gjort seg fortjent til prestisjetunge stipender og bemerkelser, og man kan som student dra inn til storbyen New York City for å søke seg «internships» hos ledende organisasjoner og selskaper. Mulighetene er endeløse! 

Studentopplevelse

Det finnes nesten ingen ende på de mange campustradisjonene du vil oppleve ved Adelphi. Fra innflyttingsdagen, der de ruller ut det brune og gullfargede teppet for nye studenter, til Spirit Weekend, tre dager der studenter, ansatte og alumni løper maraton, kjører karuseller, kroner sin Spirit Court, konkurrerer og drar på konserter og forestillinger. Viktigst av alt er Legends Dinner, der de hedrer tidligere og nåværende studenter.

Hvis du først finner deg et hjem her, er Adelphi et hjem du sent vil glemme, og der du aldri blir glemt.

Rangeringer og utmerkelser

Campus er full av skarpe hjerner, men det er ikke bare derfor Adelphi gjør det så bra på alle læringsfronter. Den viktigste grunnen til at de gjør det så godt er at dette er et universitet med et hjerte som banker for studentene. De siste årene har Adelphi vunnet flere priser for sitt engasjement for mangfold og inkludering. Med alt fra akademiske konferanser til lokale baseballkamper velger de å hedre mangfoldet på campus. Universitetets storsatsning på internasjonale studenter er en del av dette arbeidet. Mer enn 1 av 5 studenter ved Adelphi er internasjonale. Det er betydelig flere enn ved de fleste amerikanske universiteter. Det må selvfølgelig feires – og er det noe dette universitetet er gode på så er det nettopp det.

Universitetet har blitt inkludert på listen over America’s Top Colleges av Forbes Magazine, og blir anerkjent for sitt fokus på at studentene skal sitte igjen med en solid utdanning. Universitetet har i tillegg blitt rangert som et «Best College Nationwide» av U.S. News & World Report. De har også blitt rost for deres kvalitet på undervisningen, lave studiekostnader og inntekter etter endt utdanning. 

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Synes du dette universitetet høres interessant ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i United States. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Mathias Dammann

mathias@sonor.no

+47 973 16 050