University of Plymouth

Plymouth kalles Storbritannias "Ocean City" og er en spennende kystby sørvest i England. Byen har i overkant av 260 000 innbyggere, og en av de viktigste marinebasene i Storbritannia. Den ble bombet under 2. verdenskrig og har i ettertid blitt gjenstand for en omfattende gjenoppbygging. I dag fremstår Plymouth som en spennende og moderne by.

Studenter

30,000

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Sted

Plymouth, England

Pris

Fra 13800 GBP

Stipend

Fra 1500 GBP

University of Plymouth er med sine over 30 000 studenter det største universitetet i sørvest-England, og blant de aller største i Storbritannia. Universitetet er kjent for å satse på innovasjon og utmerker seg når det gjelder kvalitet på undervisningen. I kystbyen Plymouth kan du for eksempel studere shipping og logistikk. Studietilbudet er mangfoldig og her kan også du studere alt fra fotografi til landbruk, business til marinbiologi, og design til ingeniørfag.Universitetet er forøvrig det eneste i Storbritannia med eget dykkesenter.

University of Plymouth har fem fakulteter: Faculty of Arts and Humanities, Faculty of Business, Faculty of Health and Human Sciences, Faculty of Science and Engineering og Plymouth University Peninsula Schools of Medicine. Les mer om hvilke studier som tilbys ved universitetet her.

Hva kan du studere ved University of Plymouth?

Last ned studiekataloger fra University of Plymouth

Last ned for bachelorgrader her, og mastergrader her.

Beliggenhet

Plymouth kalles Storbritannias «Ocean City» og er en spennende kystby sørvest i England. Byen har i overkant av 260 000 innbyggere, og en av de viktigste marinebasene i Storbritannia. Den ble bombet under 2. verdenskrig og har i ettertid blitt gjenstand for en omfattende gjenoppbygging. I dag fremstår Plymouth som en spennende og moderne by.

Universitetet ligger i sentrum av byen, noe de fleste studentboligene også gjør. Dette betyr at du kan bo i gangavstand fra strandpromenaden og byens shopping-område. Universitetet er et av Englands største og det betyr at studentene setter sitt preg på byen. Som student her vil du oppleve at det alltid er mye som skjer.

Plymouth Hoe, som er et utsiktspunkt med utsyn over havnen, er vel verdt et besøk. Beliggenheten ved kysten gjør at byen kan tilby et et mildt klima og et stort tilbud for vannsportentusiaster. Dartmoor nasjonalpark ligger like utenfor Plymouth og er en av de største og vakreste nasjonalparkene i England. Fra Plymouth, som ligger ved den engelske kanal, går det ferger til Frankrike og Spania.

Ta en kikk rundt campus via skolens interaktive tour!

Fem gode grunner til å velge University of Plymouth

 1. University of Plymouth er et vennlig, dynamisk og innovativt universitet, som er ett av de største i England basert på antall studenter.
 2. Universitetet kalles The Enterprise University og har sterke bånd til næringslivet og andre aktører i lokalsamfunnet.
 3. Plymouth har en fantastisk beliggenhet på Englands sørvestlige kyst, med flotte strender og gode seile- og surfemuligheter.
 4. Universitetscampusen ligger midt i sentrum av Plymouth, og har nettopp blitt utvidet med flere nye bygninger.
 5. University of Plymouth er spesielt anerkjent for sine maritime fag, og fag innenfor shipping og logistikk.

Din hovedkontakt i SONOR

Thomas Horvath Svendsen

Vis mer

Thomas Horvath Svendsen

Thomas brenner for å legge til rette for unge menneskers drømmer og ambisjoner. For å finne frem til det studiet og det universitetet som passer hver enkelt best mulig mener Thomas det er viktig å bli kjent med studentene han veileder. Han treffer derfor mer enn gjerne studenter når han reiser, eller på telefon, Skype og e-post.

Thomas har studert på eventyrlige og bortgjemte plasser i Storbritannia, men har allikevel betydelig erfaring fra store internasjonale miljøer. Han har en bachelorgrad i historie og en mastergrad i europastudier. Han har vært praktikant i Genève (GCHRAGD) og Utenriksdepartementet, men har også med seg erfaring for det norske skoleverket; både som lærer og som tillitsvalgt i Elevorganisasjonen.

 • Over 11,000 studenter ved Plymouth University er aktive i over 60 idrettslag og 110 studentforeninger.
 • Plymouths Marine Building huser den mest avanserte bølgetanken i Storbritannia.
 • Plymouth kom på tredjeplass i kåringen av byer i Storbritannia for livskvalitet.
 • Hvert år kommer over 5.5 millioner turister til Plymouth
 • Plymouth University har vært et akkreditert Fairtrade Universitet side 2009.

Les andre studenters erfaringer

Vibeke Alnes

Hverdagen min består vanligvis av noen få timer daglig med forelesninger, workshops og/eller lab. Noen dager er lengre enn andre, men studiet er lagt opp til at vi jobber mye på egenhånd. Jeg tilbringer mye tid på biblioteket mellom forelesninger …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.