SOAS, University of London

I Londons urbane og internasjonale omgivelser finner du SOAS, University of London. Med sitt unike fokus på samfunnsfag, humanistiske fag, rettsvitenskap og språk i relasjon til Asia, Afrika og Midtøsten kan SOAS gi deg en utdannelse med global relevans. Her får du unik oppfølging i små klasser og Londons beste undervisning (National Student Survey 2016) i et internasjonalt studentmiljø.

Studenter

5500

Sted

London, England

Pris

Fra 16,575 GBP

SOAS, University of London er et verdensledende universitet. Det er også det eneste universitetet i Europa som spesialiserer seg på studier som omhandler Asia, Afrika og Midtøsten. Som student ved SOAS får du en unik utdannelse!

Universitetet tilbyr et bredt spekter av bachelor- og mastergradkombinasjoner innen språk, kultur, rettsvitenskap, samfunnsvitenskap og humanistiske fag. På bachelornivå tilbyr SOAS mer en 350 ulike kombinasjoner av samfunnsfag, kunst, språk, humaniora. Alle grader med et spesielt regionalt fokus og av global relevans. For masterstudenter tilbys det en lang rekke ettårige masterstudier.

Du kan studere aktuelle problemstillinger som omhandler demokrati, utvikling, menneskerettigheter, rettssystemer, fattigdom, religion og sosiale endringer. SOAS fokuserer på områdene av verden som er hjem til to tredeler av verdens befolkning og som er av stadig økende relevans. En utdannelse fra SOAS vil gi deg et godt utgangspunkt for å forstå og forklare hvorfor. På SOAS kan alle studenter velge å studere et språk sammen med graden sin, blant annet mandarin, arabisk eller japansk.

Over 300 dyktige akademikere som alle har bred erfaring fra sitt fagfelt er tilknyttet SOAS. Undervisningen foregår i små klasser, og SOAS er blant de beste i Storbritannia på tett oppfølging. Som student ved SOAS møter du mange ambisiøse og hardtarbeidende studenter fra hele verden. Halvparten av de over fem tusen studentene ved SOAS er internasjonale studenter eller fra et annet EU-land. Ved SOAS blir du en del av et multikulturelt og spennende studentmiljø midt i hjertet av London. Blant tidligere studenter ved SOAS er det politikere, ambassadører og journalister fra hele verden.

Hva kan du studere ved SOAS, University of London?

Beliggenhet

School of Oriental and African Studies er en del av prestisjetunge University of London. Universitetetsamler mange av de aller beste høyere utdanningsinstitusjonene i London, og holder til sentralt i Bloomsbury i London ved Russel Square. I dette området ligger mange av de høyere utdanningsinstitusjonene som utgjør University of London og i umiddelbar nærhet av University of Londons administrasjonsbygg, Senate House. Campusen er en fredelig og vennlig plass i en hektisk by, plassert i umiddelbar nærhet av Londons finansielle og politiske sentrum.

Et par minutters spasertur unna campus ligger Covent Garden med mengder av butikker og restauranter, West End, Soho og travle Oxford Street. Bare i umiddelbar nærhet av universitetet ligger flere museer, teatre og attraksjoner vel verdt et besøk alle sammen. London er en spennende by, det er alltid noe som skjer og det er alltid nye nabolag å utforske. Etterhvert som du blir kjent med byen finner du nye favorittsteder.

Semester eller årsstudier ved School of Oriental and African Studies ?

Ønsker du et kortere studieopphold ved SOAS? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved SOAS.

Et knippe gode grunner til å velge School of Oriental and African Studies

 1. Universitetet er verdensledende på en lang rekke fag knyttet til Asia, Afrika og Midtøsten
 2. Universitetet har den største konsentrasjonen i verden av spesialister knyttet til disse regionene
 3. Universitetet er en del av internasjonalt anerkjente University of London, og en grad herfra vil skille deg ut fra mengden
 4. Sterke forskningsprogrammer er med på å definere undervisningen
 5. Universitetethar små klasser og tett oppfølging, det gjennomsnittlige forholdstallet mellom studenter og lærere er 11:1
 6. Hele 133 ulike nasjoner er representert på campus

Din hovedkontakt i SONOR

Camilla Kongsli

Vis mer

Camilla Kongsli

Camilla er opprinnelig fra Sunnmøre, men har mye internasjonal erfaring. Hun har studert internasjonale relasjoner i storbyen London og har god kunnskap om studier i Storbritannia og om britisk kultur. I tillegg har hun vært praktikant i Zambia og har en mastergrad fra University of Amsterdam.

Camilla synes det er viktig å gi studentene god oppfølging og hjelpe studentene med spørsmål de måtte føle seg usikre på. Det er mye som er nytt når man skal studere i utlandet for første gang og Camilla har mye erfaring og opplevelser fra studiene hun gjerne vil dele med framtidige studenter. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

 • Universitetets nye rektor jobber for over 15 år som i FN.
 • Her tilbys et virkelig globalt perspektiv. Tar du størrelsen i betraktning er dette et av verdens mest globale universitet!
 • Filmfiguren Indiana Jones fikk sin inspirasjon fra SOAS foreleser William McGovern
 • Alle kan lære et språk ved SOAS! Du kan studere språk i tillegg til ditt fag og gjennom dette sørge for at du er enda mer aktuell i arbeidsmarkedet!

Les andre studenters erfaringer

Cecilie Barmoen

SOAS, University of London er et verdensledende universitet. Det er også det eneste universitetet i Europa som spesialiserer seg på studier som omhandler Asia, Afrika og Midtøsten. Som student ved SOAS får du en unik utdannelse! Universitetet tilbyr et bredt …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karrakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.