Pace University

" Paces studenter kommer fra over 100 forskjellige land for å oppleve universitetets unike kombinasjon av intensiv klasseromsundervisning, praktisk karriereforberedelse og alle de kulturelle og profesjonelle mulighetene New York kan tilby. Paces Career Services Internship Program er et av de største i metropolen New York, med mer enn 1200 deltakende studenter. "

Studenter

13 000

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

New York City, New York

Pris

43 624 USD

Stipend

26,500 USD

Breddeuniversitetet Pace University ligger i New York State, med campus på Manhattan og i Westchester. Pace ble stiftet i 1906, og er et privat, ikke-kommersielt universitet. På bachelornivå tilbyr Pace University over 100 spesialiseringer, såkalte majors, innenfor studieområder som business, datateknologi, lærerfag, IT, humaniora, samfunnsfag, realfag og helsefag, og de har 47 masterprogram og fire doktorgrader. Helt fra universitetet ble opprettet i 1909 har det vært kjent for sin gode businessutdannelse. Lubin School of Business er i dag dobbelt AACSB-akkreditert, en utmerkelse kun 2 % av alle businesskoler i verden kan smykke seg med, og er du interessert i mer kreative fag har Pace også noe for deg: Ved Dyson College of Arts and Sciences blir TV-programmet Inside the Actors Studio spilt inn, og Pace sine studenter har sjansen til å være publikum som en del av deres seminarrekke.

Paces studenter kommer fra over 100 forskjellige land for å oppleve universitetets unike kombinasjon av intensiv klasseromsundervisning, praktisk karriereforberedelse og alle de kulturelle og profesjonelle mulighetene New York kan tilby. Paces Career Services Internship Program er et av de største i metropolen New York, med mer enn 1200 deltakende studenter.

Hva kan du studere ved Pace University

Beliggenhet

Pace University har med sine to campuser et tilbud for enhver, enten du liker å bo midt i storbyen, eller foretrekker større og mer landlige omgivelser. New York City er hjem til over 8 millioner mennesker, og 5000 av dem er bachelorstudenter på Pace. NYC-campusen til Pace University ligger i hjertet av finansdistriktet på nedre Manhattan, kun noen kvartaler unna Grand Central Station. New York er en by som virker forlokkende på et bredt utvalg mennesker; her har man alltid har muligheten til å treffe likesinnede. Som internasjonal student her vil du få sjansen til å utvikle dine faglige og sosiale egenskaper i møte med den pulserende storbyen. Her finner du et stort fagtilbud også utover forelesninger, og et rikt kulturtilbud kan inspirere studiehverdagen.

Westchester-campusen ligger i Pleasantville, og har en mer tradisjonell college-atmosfære. Universitetsområdet er stort og grønt, og er et godt alternativ til deg som synes det blir for travelt å bo midt på Manhattan, og ønsker mer boltreplass. Følelsen av nærheten til natur blir forsterket av at Paces Environmental Center befinner seg her. Formålet med senteret er å bidra til utdannelse og bevissthet om miljøspørsmål, og i senteret, bygget rundt en gård fra 1779 der låven og stallen fortsatt står intakt, finner du både tradisjonelle gårdsdyr og mer eksotiske dyr som reptiler og chinchillaer, vakre stier du kan vandre langs, og hager du kan slappe av i.

Fem gode grunner til å velge Pace University

 1. Det er et bredt fagutvalg ved begge campuser.
 2. Pace har en anerkjent og høyt akkreditert businesskole.
 3. Du kan velge om du vil studere sentralt i New York City eller grønt og landlig i Westchester.
 4. Pace tilbyr en god kombinasjon av klasseromsundervisning og praktisk karriereforberedelse.
 5. Pace gir fritak for freshman-året for norske studenter

Din hovedkontakt i SONOR

Mari Berg Henie

Vis mer

Mari Berg Henie

Mari er en av våre to USA-eksperter. Hun bodde tre år i D.C. på nittitallet, og tok bachelorgraden ved Vassar College, NY. Mastergraden i fransk litteratur fullførte hun ved University of Oxford. Med bakgrunn som skriveveileder er hun opptatt av godt språk og tydelig kommunikasjon i møte med sine studenter. Men viktigst er at du som student føler deg godt ivaretatt og klar for å møte den nye studiehverdagen i utlandet.

 • Location, location, location…..Pace one plaza ligger rett ved starten av Brooklyn Bridge
 • Universitetet har over 5,000 internships, Co-ops, feltarbeid, praksisplasser og kliniske utplasseringer årlig.
 • Du vil få hjelp til å sette personlige mål for din utdanning og dine videre karrieremuligheter!
 • Gjennomsnittlig klasseromsstørrelse er på 19 studenter!
 • 90% av alle akademisk ansatte personer har en PhD eller høyest mulig utdanning innen sitt fagfelt.

Les andre studenters erfaringer

Jan Gerhard Schøpp

Breddeuniversitetet Pace University ligger i New York State, med campus på Manhattan og i Westchester. Pace ble stiftet i 1906, og er et privat, ikke-kommersielt universitet. På bachelornivå tilbyr Pace University over 100 spesialiseringer, såkalte majors, innenfor studieområder som business, …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.