Geneva Business School

Handelshøyskolen Geneva Business School (GBS) gir deg en genuin internasjonal opplevelse midt i Europa. GBS ble grunnlagt i 1995 under navnet Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine. I de første årene fokuserte skolen på å lære opp private bankfolk i Sveits. Siden den tid har intitusjonen hatt fokus på internasjonalisering og utvidet med campus i Barcelona og Madrid i tillegg til det orginale Genève-campuset. Fokuset på internasjonalisering gjør også at du har mulighet til å møte mer enn 100 nasjonaliteter på campusene.

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

Genève, Barcelona og Madrid

Pris

25 400 CHF i Sveits/15 900 EUR i Spania

 

Geneva Business School har nå flere internasjonalt anerkjente utdanninger med spesialisering i blant annet internasjonale-, geopolitiske- og digitale aspekt. Skolen er i tillegg svært dyktige på å legge til rette for at studentene skal lære seg de nyeste tilnærmingene til ledelse, administrasjon, markedsføring og entreprenørskap. Lærerne ved skolen jobber selv i bransjen, noe som gjør at de har stor innsikt i pågående globale trender. Praktisk utdanning i klasserommet kombinert med nær kontakt med næringslivet gjør at studentene ved Geneva Business School er fullt forberedt på arbeidslivet etter endt utdanning.

Geneva business school student Innovative Læringsmetoder

GBS er i forkant av innovative læringsmetoder og implementerer ny teknologi i og utenfor klasserommet fortløpende. Skolen bruker blant annet Google Classrooms for å fremme samhandling mellom elevene, men også for å øke deres selvtillit og ferdigheter. Som student ved Geneva Business School vil du dra nytte av personlig veiledning i og utenfor klasserommet. Karriereteamet hjelper deg med å finne de beste praksisplassene og tilbyr profesjonell karriereveiledning for å forberede studentene på arbeidslivet. Alle fakultetsmedlemmer er profesjonelt aktive og kan derfor tilby verdifull innsikt i aktuelle forretningstrender og gir unik tilgang til deres globale kontaktnettverk. En utdannelse ved Geneva Business School gir deg konkurransefortrinnet som trengs i dagens arbeidsmarked.

Skolepengene dekker alt læremateriell, lærebøker, og i Genève vil du få eksklusiv tilgang til FN-biblioteket. Skolen tilbyr et moderne, høyteknologisk arbeidsmiljø med nye fasiliteter og komfortable og dynamiske studiesoner. Lær av de beste i klassen ved Geneva Business School Industry Insights og begi deg utenfor klasserommet til eksklusive arrangementer der verden møtes. Selve studiet ved GBS foregår på engelsk, noe som gjør deg i stand til å virkelig mestre business-verdens arbeidsspråk. I tillegg ligger alt til rette for at du skal plukke opp fransk i Genève og spansk i Barcelona eller Madrid. Man har også mulighet til å rotere mellom de ulike campusene. Med andre ord har du mulighet til å leve i noen av Europas kuleste byer!

Studiemuligheter ved Geneva Business School

Bahcelorgraden heter Bachelor of International Management. På masternivå velger du mellom Master of International Management eller Master of Business Administration. Både på bachelor- og masternivå kan du velge spesialisering innen international finance, digital marketing, entrepreneurship, entertainment industry, international relations og sports management. 

Sveits

Geneve

Genéve

GBS har sitt utspring i den fransktalende kantonen Genève. Selve byen er nok mest kjent for å huse diverse internasjonale organisasjoner. I tillegg til Palais des Nations (Nasjonspalasset), som huser FNs menneskerettighetsråd, så finner du diverse andre organisasjoner som UNHCR, IOM, WHO, ILO og OHCHR rundt om i byen. I tillegg finner du ITU, Røde Kors, Leger uten grenser, WTO og en hau med andre multilaterale organisasjoner og NGO’er. GBS sitt Genève campus ligger rett ved FN-organisasjonene. Alt ligger med andre ord til rette for at du skal kunne få med deg erfaring fra organisasjonene som faktisk jobber med de store spørsmålene.

Genève ligger midt mellom fjellkjedene Jura og Alpene. Du er kun 30-45 minutter unna fantastiske fjellturer sommerstid og noen av de beste skianleggene i verden vinterstid. Når gradestokken passerer 30 grader så trekker byen ned mot Genèvesjøen for å kjøle seg ned. Du må ikke gå glipp av Caves Ouvertes (åpen kjeller) som arrangeres to ganger i året. Da kan man sykle fra gård til gård for å smake på det de lokale vinprodusenten har tatt opp fra kjellerne sine. Se også opp for en gjeng syklister som jakter på en i gul trøye, for Tour de France sirkuset kommer gjennom området stort sett hvert år. 

Spania

Spania

Barcelona

Å studere i Catalonias hovedstad vil være en transformasjons opplevelse. Barcelona er synonymt med sol, hav og sport, men det er også en topp destinasjon for teknologi, multinasjonale selskaper og innovasjon. Byen er perfekt for unge gründere med utallige arrangementer og en enorm pool av talenter som man kan utveksle ideer med. Perlen ved middelhavet, Barcelona, er viden kjent for sin levende kultur, rike historie og førsteklasses utdanningsinstitusjoner. Campuset i Barcelona ble designet for å fremme samarbeid, ro til å fordype seg, og for å ta i bruk toppmoderne teknologi. På den måten legger GBS til rette for en rik læringsopplevelse. 

Bare noen hundre meter fra campus ligger den populære turistgaten La Rambla. Gaten er det perfekte reisemålet når det gjelder å spise lunsj eller ta en pause mellom undervisning og studie økter på biblioteket. Geneva Business School ligger innen 30 minutter til fots fra den berømte La Sagrada Familia-kirken som fortsatt er under bygging, etter 135 år, med planer om ferdigstillelse i 2026.

Madrid

Madrid er en kosmopolitisk by med en mangfoldig befolkning. Som student blir du en del av et utmerket miljø for tverrkulturell utvikling og et miljø som hjelper deg med å utvide horisonten. Den spanske hovedstaden blir stadig mer kjent for sin pulserende oppstartsscene og støttende gründersamfunn, noe som gjør den til den ideelle setting for studenter som ønsker å lære om entreprenørskap, samarbeide med oppstarter og potensielt starte sine egne foretak. Madrid er også hjemsted for store selskaper som KPMG, PwC og Deloitte, og byen har en ekte entreprenørånd. Geneva Business Schools campus i Madrid ligger sentralt i nærheten av det kongelige palasset i Madrid, Plaza de España og Gran Vía.

Ved å studere i Madrid blir studentene inspirert av instruktører og får deltar på nettverksarrangementer – alt i en av Europas mest solrike byer. Sammenlignet med andre byer tilbyr Madrid relativt rimelige levekostnader, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for studenter. 

Les mer om hvordan du bør søke med hjelp fra SONOR her.

Din hovedkontakt i SONOR

Simran Kaur Rehal

Vis mer

Simran Kaur Rehal

Simran kommer fra Oslo og fra en reiseglad familie. Grunnet dette har hun fra en ung alder fått en stor interesse for å studere i utlandet. Hun tok et utvekslingsår i London, England på VGS, utvekslingssemester i Lima, Peru under bachelorgraden hennes, og tok hele mastergraden hennes i Lille, Frankrike. Hun har også bodd i Bologna, Italia og Brussel, Belgia grunnet jobbformål.

Simran har mye erfaring når det kommer til å bo i andre land, og vil gjerne dele sine erfaringer, samt tips og råd for å hjelpe andre studenter som ønsker å oppleve et liv i utlandet og for å gjøre søknadsprosessen så enkelt som mulig. Er bare å ta kontakt!

  • Geneva Business School har campus i Barcelona, Madrid og Geneve.
  • Skolen er blant top 0.5% handelshøyskoler i verden!
  • Her finner du små klasser og du får tett oppfølging.
  • Fakultetet hjelper deg dersom du ønsker å kombinere praksis med teori.
  • I tillegg til campus-rotasjon så har du mulighet til å dra på utveksling til mer enn 35 universitet rundt om i verden.
Registrer deg for gratis studieveiledning