Eastern Connecticut State University

På Eastern Connecticut State University får du en amerikansk kvalitetsutdanning til en rimelig pris. Universitetet er kjent for tett oppfølging av sine studenter, et variert fagtilbud og et blomstrende studentmiljø. Eastern er skolen for deg som ønsker en ekte amerikansk studieopplevelse i hjertet av New England.

Studenter

5,500

Sted

Willimantic, Connecticut

Pris

Per år: Fra 23,608 USD
Store stipender tilgjengelig.

Drømmer du om å studere i rolige omgivelser på et av USAs grønneste campuser? Da er Eastern stedet for deg. Universitetet ble grunnlagt i 1889 og er i dag kjent som Connecticuts Public Liberal Arts University. På bachelornivå kan du velge og vrake blant fag fra business, realfag, helsefag, musikk og kunst, samfunnsvitenskapelige og humanistiske fag. Uavhengig av valgt fagområde og fremtidsplaner, tar alle studenter på Eastern felles kjernefag. Disse fagene er ment å gi deg et godt tverrfaglig grunnlag for fremtidige studier og arbeid, samt å utstyre deg med den fleksibiliteten du trenger på arbeidsmarkedet. Her får du den tette oppfølgingen og det varierte fagtilbudet som amerikansk utdanning er kjent for, til en rimelig penge. Spør din SONOR-veileder om tilgjengelige stipender ved Eastern.

På Eastern blir du både sett og hørt. Universitetet har rundt 5400 studenter, og undervisningen foregår i små klasser på cirka 24 studenter. Det skorter heller ikke på det sosiale. Eastern har høyest prosentandel av bachelorstudenter boende på campus blant alle Connecticut State-skolene. Dette er det ideelle stedet å utvikle din stemme, enten du vil skrive for universitetsavisen The Campus Lantern, være vert på ditt eget WECS radioprogram eller programleder på TV22. Med over 100 studentdrevne organisasjoner på campus finner du garantert noen som deler dine interesser, enten du er fisker eller musiker, filmelsker eller motefrelst. Skolen har også en rekke idrettslag som går under navnet ‘Warriors.’ På campus finner du en stor friidrettsbane, svømmebasseng, baseball- og softballstadion, og treningsrom. I 2016 åpnet også Eastern sitt storslåtte Fine Arts Instructional Center, med rom for musikk, dans, drama og kunstproduksjon.

Hva kan du studere ved Eastern Connecticut State University?

Eastern Tour: Ta campustour med Tonje fra Norge!

Viewbook og Virtual Tour

For å få et bedre innblikk i hva Eastern står for og hva slags studietilværelse som vil møte deg i Connecticut, ta en kikk på deres interaktive viewbook her, og ta Easterns virtual tour her.

Beliggenhet

Eastern ligger i Willimantic, Connecticut. Som resten av New England har Connecticut et svært variert klima, med fuktige, varme somre og kalde vintre. Området der Eastern ligger har ikke fått navnet Windham uten grunn: Man anbefales å pakke lue, votter og skjerf, for her kan det komme kraftige vindkast. Heldigvis har du alt du trenger på campus. I hjertet av campus ligger studentsenteret, der du finner flere møterom og kaféer (ryktet sier det er gratis pannekaker på torsdager). Ellers tar medstudentene dine gjerne en kveld på Blarney’s eller Willimantic Brewery, eller drar ut til Mansfield Hollow State Park i finværet for å gå fottur eller ha piknik. Eastern ligger nemlig i området kjent som Connecticuts ‘Quiet Corner,’ og landskapet domineres av elver og innsjøer, skogkledde åser og beitemarker. Ideelt for deg som dyrker friluftslivet.

Trenger du å komme deg bort en helg? Willimantic ligger midt mellom New York City og Boston, med cirka to og en halv times kjøring til hver av disse byene. NYC er uten tvil et must å besøke i studietiden. Boston er kjent som ‘The Cradle of Liberty’ og gav grobunn for den amerikanske revolusjon. Byen kan også by på et yrende kunstliv, rikelig med shopping og heidundrende sportsopplevelser. Skulle det bli langt å reise, ligger Willimantic kun en halvtime fra Hartford. Her finner du alt du måtte ønske av sport og musikk, kunst og teater, samt hjemmet til selveste Mark Twain.

Fem gode grunner til å velge Eastern

  1. Eastern er et mindre delstatsuniversitet som vil la deg ta del i en ekte amerikansk studieopplevelse.
  2. Her foregår undervisningen i små klasser, med mye rom for diskusjon og spørsmål.
  3. I løpet av de siste årene har mye blitt investert i nye bygninger, og campusen er moderne og funksjonell.
  4. Uansett hvilket fag du velger, vil du lære deg gode lederegenskaper og kommunikasjonsferdigheter.
  5. Eastern tilrettelegger for at du kan fullføre på tre år.

Din hovedkontakt i SONOR

Mari Berg Henie

Vis mer

Mari Berg Henie

Mari er en av våre to USA-eksperter. Hun bodde tre år i D.C. på nittitallet, og tok bachelorgraden ved Vassar College, NY. Mastergraden i fransk litteratur fullførte hun ved University of Oxford. Med bakgrunn som skriveveileder er hun opptatt av godt språk og tydelig kommunikasjon i møte med sine studenter. Men viktigst er at du som student føler deg godt ivaretatt og klar for å møte den nye studiehverdagen i utlandet.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Close

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Vi sender ut nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.
USA