Studiestart våren 2022

Lyst til å starte på studier i utlandet allerede til våren? Da bør du å komme i gang med søknaden nå! Våre studieveiledere kan hjelpe deg med hele søknadsprosessen.

Vi hjelper deg med å finne et studiested som passer akkurat deg, og du kan få hjelp med søknaden din før fristen går ut!

Hos de fleste av våre studiesteder med oppstart i februar, er det lurt å søke tre måneder før studiestart – altså innen november.

Under følger litt info om frister for de ulike landene, men dette kan likevel variere litt fra universitet til universitet. Det er derfor lurt å komme i kontakt med en av våre studieveiledere for å se hva som gjelder akkurat dit du ønsker å studere.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Australia og New Zealand

I Australia og New Zealand søker du direkte til universitetene og ikke gjennom en søknadsportal, noe som innebærer at universitetene setter egne frister.

Vi anbefaler deg deg å søke senest tre måneder før studiestart. Ønsker du studiestart i februar? Søk innen november!


Singapore

James Cook University i Singapore har oppstart tre ganger i året; februar, juni og oktober. Vi anbefaler å søke cirka tre måneder før planlagt studiestart.

For studiestart i februar burde du derfor søke innen november.


USA

På lik linje som til Australia, New Zealand og Singapore søker du direkte til hvert enkelt universitet. Hvert universitet har egne søknadsfrister og flere universiteter har forskjellige frister for forskjellige fagområder, så er du usikker på hvilke frister som gjelder deg, ta kontakt med oss tidlig.

Ved våre amerikanske samarbeidsuniversiteter er det også mulig å starte i januar. Vi anbefaler at du søker før 1. november.

Lyst til å studere i utlandet? Våre studieveiledere kan hjelpe deg på veien – gjennom gratis studieveiledning kan de hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Blant våre samarbeidsskoler har du en hel verden å velge mellom. Vi skjønner at det kan virke overveldende, og det er nettopp derfor våre fantastiske veiledere er her for deg. De kan hjelpe deg å få oversikt over hvor drømmestudiet ditt finnes. Og når du har funnet drømmestudiet, kan de hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. Så slipper du å stå i det helt alene – det er fint å ha noen og støtte seg på en gang iblant.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.