University of Portsmouth

Denne profilen er mer enn 3 år gammel, og noe av informasjonen kan derfor være utdatert.

Navn: Tonje Grødem

Alder: 23

Hvor studerer du?
University of Portsmouth

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Mastergrad i International Human Resource Management

Dette er Tonje sine opplevelser ved University of Portsmouth:

Jeg stortrives! Har skole 3-4 timer sammenhengende hver dag unntatt onsdager, så er veldig fornøyd med det. Vi har veldig forskjellige forelesere, men noen av dem er ekstremt flinke og gir deg stor lærelyst. Jeg har kun en fritime mellom forelesninger på fredager, da pleier jeg og en gjeng fra klassen å spise lunsj eller ta en kaffe sammen. Klassen min består kun av internasjonale studenter, utrolig kjekke mennesker. Campus er plassert overalt i byen, så jeg har forelesninger i flere bygg i løpet av uken. Universitetet har også et veldig stort bibliotek med gode ressurser, og treningssenter. Jeg begynte å trene i oktober, og er så langt veldig fornøyd med treningssenteret. De har flere treningsrom og timer for de som ønsker det. I tillegg har jeg kjøpt PT timer (personlig trener) her, dette er fordi det er latterlig billig sammenlignet med norske priser. Anbefales.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Jeg har hatt 3 kontaktpersoner i Sonor, som alle har hjulpet meg. Svarer raskt på e-mail og tar gjerne kontakt med universitet for deg dersom det skulle være noen problemer.

Dette må du få med deg!

  1. Utelivet. Her i Portsmouth er det et utrolig bra studentmiljø og utelivet er helt topp. Alltid god stemning og de fleste utestedene ligger i samme gate.
  2. Shopping i South Hampton. Denne byen ligger kun 40min unna med tog, og har mye mer shopping å tilby fremfor Portsmouth.
  3. Spinnaker Tower, som er det hvite tårnet man kan se på bilder fra Portsmouth. Koster rundt 8 pund, men er verdt et besøk.
  4. Southsea. Her finner du en utrolig lang strand, og det er veldig koselig å gå langs strandpromenaden med parken på andre siden.
  5. Survivor. Dette er en stor event som de har et par ganger i halvåret. Utelivet er helt magisk under denne eventen, og det er en ypperlig mulighet til å møte nye mennesker.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Ta med originale dokumenter fra VGS og høyere utdanning dersom du har det. Jeg tok de ikke med, og det ble mye styr med å få disse tilsendt i løpet av semesteret.

Kontakte Tonje Grødem? tonje.grodem@live.no