Anglia Ruskin University, Cambridge

Denne profilen er mer enn 3 år gammel, og noe av informasjonen kan derfor være utdatert.

Navn: Sondre Grahl-Jacobsen

Alder: 22 år

Hvor studerer du?
Anglia Ruskin University, Cambridge

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Master Business Administration MBA, ferdig med første semester.

Dette er Sondre sine opplevelser ved Anglia Ruskin University, Cambridge:

Hverdagen går til forelesninger, trening og litt sosialt på kveldene. Forelesningene er delt opp i en del hvor det kun er forelesning, og en annen del; seminar, der det er mer interaktivt og studentene er en mye større del av læringen. Dette foregår ofte med grupperarbeid, diskusjoner eller spørsmål fra studentene angående det vi lærer.

Det er et veldig sterkt sosialt nettverk på skolen med både fulltidsansatte i studentunionen og «student experience officers» i fakultet, som gjør at det alltid er mye som skjer i regi av universitetet, spesielt for internasjonale studenter. Skolen tilbyr også veiledere for å hjelpe deg med skolearbeidet, samt engelskkurs som varierer fra nybegynner til «Advanced Business English 3».

Dette må du få med deg!

Cambridge er en fantastisk studentby med mye historie, flott arkitektur og et veldig koselig sentrum. Det er gåavstand til alt, nesten uavhengig hvor man bor. Det er flatt, så sykkel er alt man trenger. Det er en stor by, men den tar allikevel vare på muligheten til å gå i parker, handle, sitte på kafeer uten at det blir for mye. Ønsker man seg et veldig pulserende storbyliv er London kun 50 minutter unna med tog.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?