Hult International Business School

Denne profilen er mer enn 3 år gammel, og noe av informasjonen kan derfor være utdatert.

Navn: Renée Mari Salamonsen

Hvor studerer du?
Hult Interntional Business School i London

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor i International Business & Administrasjon med hovedfag i ledelse.

Dette er Renée Mari sine opplevelser ved Hult International Business School:

Som student på Hult stortrives jeg. Det er en mektig kul blanding av studenter fra forskjellige kulturer man omgås med. Dette fører til at man direkte påvirkes av ulike globale hendelser som man før kun har lest om i avisene. Et slikt miljø gjør meg mer bevisst andres og egne holdninger, og jeg tror det er riktig å bygge internasjonal kompetanse når man vil gjøre business på 2000-tallet. Jeg setter også stor pris på at fakultetet og professorene jobber så tett med studentene, det er lett å finne ut av det jeg trenger og de strekker seg virkelig langt for å prøve å hjelpe, tilogmed når jeg bare stikker innom for å slå av en prat mens jeg venter på neste forelesning. Forelesningene varer alltid i to timer, og det er viktig å holde seg oppdatert fordi i det Amerikanske skolesystemet, som jo Hult bruker, blir man evaluert for deltakelse i klassen som en del av avgangskarakteren. Professorene lærer seg raskt navnet ditt, og gir deg personlig tilbakemelding på argumentene dine. Dette varierer selvsagt fra fag til fag, men å studere på Hult er veldig ”hands-on”. Vi blir ofte bedt om å bruke akademisk materiale til å løse oppgaver enten i grupper eller alene for å presentere på forskjellige måter. Da får man utfordret kreativiteten sin, utviklet softskills i tillegg til mye mer. At Hult er ”hands-on” gjør også at du selv må være ”on”. Man jobber mye med fagene sine gjennom hele trimesteret, inkludert mid-terms og eksamen. Derfor er campus alltid full av folk. Det jobbes, brainstormes, diskuteres og planlegges… For pauser eller for å være med venner har vi flere områder hvor vi kan ha pauser. Der er det biljardbord, pingpong og svære flatskjermer. Han som eier skolen er veldig opptatt av design og det kan man tydelig se på hvordan det ser ut på campus. En annen grunn til at jeg omentrent bor på skolen er fordi det er så mye som skjer der hele tiden. Studentene engasjerer seg i å organisere klubber og foreninger, så man blir ofte invitert til å delta på debatter, foredrag, grilling, middager, møter og masse annet rart. Klubbene får hjelp av skolen og hvem som helst kan starte en. Hvert år kommer det noen nye, mens andre forsvinner ettersom interesser og behov forandrer seg. Dette er små gryter for entreprenørskap og man får erfaring som er nyttig for å gjøre god business senere.

Hult er en god skole, med mye aktivitet, engasjement og vennskap. Vi er som en stor familie og jeg trives utrolig godt med valget mitt.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

SONOR begynte samarbeidet sitt med Hult etter at jeg allerede hadde kommet inn. Derfor brukte jeg tilbudet deres til å skaffe meg tips og triks om hvordan jeg skulle gjøre det da jeg kom fram. SONOR var en veldig god hjelp. Det de sa stemte hver gang, og de hjalp meg med å sortere i tenkeboksen i forhold til hva jeg skulle prioritere. De ble på en måte som det eksterne nettverket mitt som jeg ikke kunne skaffe meg da jeg ennå ikke var fremme i London.

Dette må du få med deg!

  1. Welcome Week! Det er to uker før skolen starter. Man blir kjent, har det gøy og det er den beste forberedelsen for det som kommer. Det ligger i kulturen at man hjelper hverandre, så da lønner det seg å ha venner.
  2. Begynn å planlegg tidlig hvilken major du vil ta, rotation, action project osv. Man har muligheten til å påvirke sine neste tre år i stor grad. Hult byr på mange muligheter så man burde utforske dem nøye.
  3. Skaff deg student-oyester (reisekort) tidlig.
  4. Ikke bruk krefter på stress eller vær bekymring, det er egentlig veldig lett. Etter at man har kommet inn hjelper Hult deg med det du trenger og det er virkelig ingen dumme spørsmål.
  5. Skaff ANSA medlemskap!

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Kontakte Renée Mari Salamonsen? salamonsen.renee@gmail.com