St Mary’s University London

Navn: Nina Mahdavi

Alder: 20 år

Hvor studerer du?
St. Mary's University

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Jeg tar en bachelorgrad i ‘Acting’ og jeg har kommet til den fjerde uken med undervisning.

Dette er Nina Mahdavi sine opplevelser ved St Mary’s University London:

Skuespill-programmet er ganske travelt så jeg har bare én fridag foreløpig og skoledagene kan være lange – men ukene flyr forbi fordi det er så artig å være i timene! Siden vi bare har vært her i noen uker, så driver vi mye med improvisasjon og andre aktiviteter der alle bidrar og blir kjent med hverandre. Vi får én times pause hver skoledag til å spise og ta en pust i bakken siden programmet krever en del konsentrasjon og entusiasme, men det er helt fantastisk å være en del av det. Mellom forelesninger så liker jeg å lese bøker og trene, men som oftest er jeg ganske sliten etter en lang skoledag så jeg legger meg ganske tidlig slik at jeg er opplagt og klar til dagen etter.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Sonor har vært utrolig hjelpsomme. Jeg var veldig forvirret og hadde en del spørsmål jeg ikke hadde fått svar på andre steder jeg hadde gått til – men dette hjalp Sonor meg med. Ikke bare det, men selve prosessen med å søke på skolen gikk på skinner og jeg følte meg aldri bortkommen. Veilederne sørger for at du får med deg all den generelle informasjonen slik at du er forberedt, og de holder fortsatt kontakt slik at de vet at du trives.

Dette må du få med deg!

  • Studentbaren: et hyggelig sted på campus hvor det alltid er andre studenter. Du trenger ikke å drikke alkohol hvis du ikke vil – det er gøy uansett! Hver uke skjer det et eller annet sprell der, som for eksempel karaoke eller quiz-night.
  •  The Exchange: skolens teater i sentrum av Twickenham. Det er bare å skaffe seg en brosjyre og få med seg mange av teaterstykkene og konsertene de tilbyr for en rimelig pris.
  • Piccadilly Circus: en stor gate i London som kan minne om New York. Mange fine restauranter og barer der man bør få med seg, og det er bare en togtur fra Waterloo Station.
  • Kingston: en koselig by ca. 10 minutter fra Twickenham. Det er der de fleste studentene drar når de skal feste, fordi nattklubbene der har en spesiell avtale med St. Mary’s. Det er også shoppingmuligheter og restauranter der.
  • Oxford Street: en veldig kjent gate for shopping i London! Det kan være veldig hektisk siden det som oftest er utrolig mange mennesker der – men det er noe man må få med seg. Butikker fra A til Å og endeløse salg, + at det bare er 30-40 minutter unna Twickenham med tog.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Nei, egentlig ikke. Skolen sender deg en ganske klar Mail med opplysninger over hva du kan forvente osv, så jeg følte meg veldig forberedt.

Kontakte Nina Mahdavi? nina.mahdavi(at)hotmail.com