University of Tampa

Navn: Mia Johansen

Alder: 23 år

Hvor studerer du?
University of Tampa

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor i Graphic Design, begynner på 4. semester nå til høsten (sophomore)

Dette er Mia sine opplevelser ved University of Tampa:

Jeg elsker denne skolen! Campus er så fint, og jeg elsker å bare gå utenfor døren til leiligheten min og nyte palmene og det varme været. En vanlig hverdag hos meg er å ha fag litt spredt utover dagen, noen på morgenen og noen på kvelden.  Jeg har valgt dette selv for å ha tid til å nyte litt sol ved bassenget på skolen mellom undervisningen. En av mine favoritting å gjøre er å sitte på de mange stedene rundt om på campus, som for eksempel Starbucks, og studere og gjøre lekser.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Hjelpen fra SONOR har vært så verdifull for meg. Jeg har sendt så mange mailer både sent og tidlig og alltid fått svar på alt jeg måtte lure på. Prosessen med å søke på skole i USA kan være litt stressende og veldig annerledes enn i Norge, så var veldig kjekt å ha noen å kunne få hjelp fra under hele prosessen.

Dette må du få med deg!

Det er så mye å finne på i Florida generelt, men det jeg synes er kulest er at Disney World, Orlando og Universal Studios ligger kun en time unna. Mine andre favoritting er de flotte strendene langs hele kysten, kun en rundt 30 minutters kjøretur fra skolen. Skolen ligger også midt i sentrum av Tampa, så utsikten rundt campus er omringet av skyskrapere. Det er en kjempefin by i gåavstand fra skolen, hvor det er masse å se. Tampa har også en veldig fin dyrepark som er verdt et besøk! En siste ting jeg elsker å gjøre på skolen er å ta med meg hengekøyen min og gå ned langs elva som skiller skolen og alle skyskraperne, knyte den mellom palmetrærne og bare nyte utsikten.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Jeg gikk på American College of Norway i Moss det første året mitt på college, noe som ga verdifull erfaring om hvordan det amerikanske skolesystemet fungerer. De legger mer vekt på oppmøte her blant annet, også er det oppfølging og lekser hele veien i motsetning til en stor eksamen mot slutten av semesteret. Det er også greit å søke god tid i forveien for hele søknadsprosessen kan ta litt tid.

Kontakte Mia Johansen? mia-jo1@hotmail.com. Instagram: miaajohansen