Mercy College

Navn: Mia Benedicte Axelsen

Alder: 23

Hvor studerer du?
Mercy College

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Criminal Justice med Minor i Psykologi. Jeg er på mitt andre semester som Junior (Januar 2022), begynte som Sophmore vår semesteret 2021

Dette er Mia sine opplevelser ved Mercy College:

En normal hverdag her på Mercy inkluderer å dra til timer, gjøre lekser, være med venner og utforske byen. Alle har timeplaner spesielt for seg selv, noe som betyr at man kan velge fag og tidspunkt slik man ønsker. Undervisningen foregår i klasserom med små klasser, slik at man har nærmere kontakt med professorer og elever enn det man hadde hatt om klassene foregikk i store saler med flere studenter. Vi har tilgang på bibliotek, låne PCer og «writing center» som er der for å hjelpe studenter, men har ikke benyttet meg av disse selv. Professorene har arbeidserfaring innenfor sine fag, og er både tilgjengelig og hjelpsom om det skulle være noe.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

SONOR var til veldig stor hjelp i startfasen med valg av skole, fag, med lånekassen og under søknadsprosessen. De satt meg i kontakt med en i det internasjonale teamet her på skolen som jeg etterpå snakket mer med. SONOR har siden vært tilgjengelig om det skulle være behov for det, og har fulgt opp med email for å høre hvordan det går. Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått!

Dette må du få med deg!

  • Hvis du er i tvil om å studere utenlands, gjør det! Det er en opplevelse du mest sannsynlig ikke kommer til å angre på.
  • Velg campus it ifra hva som passer deg og din utdanning best, men pass på å reis mellom campusene for å få opplevd mest mulig av det Mercy har å by på.
  • Bruk tid på å oppleve New York.
  • Jobb og spar opp så mye penger som mulig før du reiser, New York er en dyr by og som internasjonal student er det begrenset med arbeidsmuligheter.
  • Husk å pakk med adapter! Tjukke sokker er til å anbefale for flyturen.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Jeg føler jeg var godt forberedt før jeg reiste. Med god hjelp fra SONOR og god kontakt med det internasjonale teamet på skolen, fikk jeg mye informasjon og hjelp til det jeg lurte på. Det er et annerledes skolesystem enn i Norge, men jeg føler jeg kom fort inn i det, vi har også tilgang på gode ressurser om det skulle være behov.

Kontakte Mia Benedicte Axelsen? maxelsen@mercy.edu