University of Newcastle

Navn: Juni Aursø

Alder: 21 år

Hvor studerer du?
University of Newcastle

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor of Business, første semester

Dette er Juni sine opplevelser ved University of Newcastle:

Som businessstudent ved UoN har jeg all undervisning på NewSpace som ligger midt i sentrum av Newcastle. UoN bruker en undervisningsmetode de kaller ‘Blended learning,’ som vil si at du har like mye arbeid mellom undervisningstimene som du har i klasserommet. Fagene er lagt opp slik at eksamenskarakteren din teller 30-50 % av karakteren i faget. Resten av karakteren er en blanding av ukentlige nettprøver og innleveringer, noe som er supert når man blir stressa i eksamenstida. Jeg har til sammen 8 timer med undervisning i uka, men har oppgaver utenfor undervisningstimene som en del av ‘blended learning’-opplegget. Når jeg ikke studerer drar jeg på stranda eller møter venner i byen.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Jeg var usikker på hvilken grad og hvilket universitet jeg ville studere ved, og hadde derfor mange spørsmål. SONOR hjalp meg med å sette sammen en bra søknad og kom med anbefalinger av universiteter. Søknadsprosessen til UoN tok tilsammen 2 uker fra jeg kontaktet SONOR og til jeg kom inn på graden. Jeg fikk også masse hjelp til å søke visum.

Dette må du få med deg!

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Selv om det ikke snør her, blir det utrolig kaldt på vinteren. Husene er ikke bygd for kaldt (eller varmt) vær, så om du skal studere i perioden april – september anbefales ullsokker og en varm vinterjakke!

Kontakte Juni Aursø? juni.aursoe@gmail.com